Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Na pierwszy rzut pokażę Wam spódnicę uszytą parę dni temu. Ponieważ spódnice maxi wróciły do łask, wróciły także do moich łask
![]() ![]() Materiał to coś w rodzaju szyfonu, ozdobionego koronkami i cekinkami. Pasek zrobiłam z dzianiny. Pod spodem podszewka do kolan z gładkiego szyfonu. Uszyłam ją najprościej jak się da, forma to trapez; z boku wszyty zamek. No i mam nadzieję, że teraz uda mi się fotkę wrzucic... Ha!!! Udało się ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-07-14 00:38:51 przez BogaczKa --- |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
bardzo fajna ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ładna, ale nie pasuje do niej ten sweter.
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Prosta, skromna ale ładna, jak się samemu coś wykona cieszy każdy nawet najprostszy ciuszek ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dziękuję
![]()
AgaM, zarzuciłam cokolwiek pod ręką miałam, żeby Wieśka taka goła nie stała ![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Fajnie uszyłaś!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
choć maxi nie są dla mnie to fajna ta spódniczka, kolorek to jakiś bordo? ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dzięki Trinny
![]()
Ja bardzo lubię maxi ![]() ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
To teraz chwalę się kolejną kiecką
![]() Tym razem tylko przerobioną. Z małej zrobiłam dużą ![]() Długośc do kolan. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To mi się podoba! Widziałam tego typu przeróbki na szkicach, ale po raz pierwszy w "naturze". Wyszło świetnie, gratuluję! ![]()