Stały Bywalec
![]() |
|
Padłam przy pierwszej spódnicy! Naszywałaś te koronki sama czy taki miałaś materiał? Muszę sobie coś takiego koniecznie skombinować! Przepiękna!
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dziękuję
![]() Zwariowałabym gdybym tyle musiała naszywac ![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Fajnie szyjesz!!!Fasony trochę za lużne,pewnie gdybym Cię dorwała dopasowywałabym tu i ówdzie....Na zdjęciu nie wyglądasz na taką osobę,która musi coś ukrywać pod strojem!!!Czekam na więcej!!!A widok pracowni jest mi bardzo znany...
![]() ![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Fajnie szyjesz!!!Fasony trochę za lużne,pewnie gdybym Cię dorwała dopasowywałabym tu i ówdzie....Na zdjęciu nie wyglądasz na taką osobę,która musi coś ukrywać pod strojem!!!Czekam na więcej!!!A widok pracowni jest mi bardzo znany...
![]() ![]() ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Oj, Trinny, niestety muszę co nieco ukrywac... Jedynie jeszcze możliwie zadowolona jestem z... ekhem, cycków
![]() ![]() ![]() A zdjęcie avatara jest sprzed dwóch lat. Teraz wyglądam odrobinę ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-07-21 23:04:37 przez BogaczKa --- --- Ostatnio edytowane 2012-07-21 23:06:29 przez BogaczKa --- |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
SUPER wyglądasz widziałam filmik!!!Serdeczne życzenia z okazji 20 rocznicy ślubu!!!!Nadal jesteście piękni i młodzi!!!
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
O! Dziękuję Ci bardzo
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Superowe nakrycia głowy, wszystkie a ta druga z rogami bomba:] ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Pięknie szyjesz! ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dziękuję Susanna
![]() ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.