Wersja do druku

6 stron: < 1 2 3 4 5 6 >

Stały Bywalec
Padłam przy pierwszej spódnicy! Naszywałaś te koronki sama czy taki miałaś materiał? Muszę sobie coś takiego koniecznie skombinować! Przepiękna!
Zaaklimatyzowany
Padłam przy pierwszej spódnicy! Naszywałaś te koronki sama czy taki miałaś materiał? Muszę sobie coś takiego koniecznie skombinować! Przepiękna!
Dziękuję :)
Zwariowałabym gdybym tyle musiała naszywac :) Takiego gotowca kupiłam :)
Mistrzyni Krawiectwa
Fajnie szyjesz!!!Fasony trochę za lużne,pewnie gdybym Cię dorwała dopasowywałabym tu i ówdzie....Na zdjęciu nie wyglądasz na taką osobę,która musi coś ukrywać pod strojem!!!Czekam na więcej!!!A widok pracowni jest mi bardzo znany...:rotfl::rotfl::rotfl:
Mistrzyni Krawiectwa
Fajnie szyjesz!!!Fasony trochę za lużne,pewnie gdybym Cię dorwała dopasowywałabym tu i ówdzie....Na zdjęciu nie wyglądasz na taką osobę,która musi coś ukrywać pod strojem!!!Czekam na więcej!!!A widok pracowni jest mi bardzo znany...:rotfl::rotfl::rotfl:
Zaaklimatyzowany
Oj, Trinny, niestety muszę co nieco ukrywac... Jedynie jeszcze możliwie zadowolona jestem z... ekhem, cycków :zawstydzony: i nóg. Ale chętnie skorzystałabym z porady takiej mistrzyni aby dopasowac jakieś fasony :tak: :)

A zdjęcie avatara jest sprzed dwóch lat. Teraz wyglądam odrobinę :zalamka: inaczej
--- Ostatnio edytowane 2012-07-21 23:04:37 przez BogaczKa ---

--- Ostatnio edytowane 2012-07-21 23:06:29 przez BogaczKa ---
Mistrzyni Krawiectwa
SUPER wyglądasz widziałam filmik!!!Serdeczne życzenia z okazji 20 rocznicy ślubu!!!!Nadal jesteście piękni i młodzi!!!
Zaaklimatyzowany
O! Dziękuję Ci bardzo :) Miło mi :)
Stara Gwardia
Superowe nakrycia głowy, wszystkie a ta druga z rogami bomba:]

* Susanna szyje - mój blog :)

Zaaklimatyzowany
Dziękuję Susanna :) Ten kąt to jedyne w miarę fajne miejsce, w którym mogę robic zdjęcia ;)

6 stron: < 1 2 3 4 5 6 >

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.