Administrator
![]() |
|
Bardzo lubię takie stylizowane meble, trafiłaś w mój gust w 100% tylko u nas w domu nie ma tak przytulnie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Ja z kolei pomysłów na swoje mam caaałą masę, tylko mieszkanie jakoś nie chce się rozciągnąc do rozmiarów moich wizji
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mam to samo, cały czas czegoś szukam, bo za każdym razem jak się rozłożę to trzeba składać bo się przejśc nie da ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Znam ten ból doskonale, ponieważ u mnie całe życie skupia się w kuchni, w której mam też pracownię... Żeby rodzina mogła zjeśc przy stole, muszę składac swoją robotę na bok...
Marzę o osobnym warsztacie, i żyję nadzieją, że za jakiś czas to marzenie się spełni ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Spróbuję wstawic spódniczki, które uszyłam już ze 3 tygodnie temu.
Najpierw dla siebie, ale jak córka zobaczyła, to koniecznie taką też chciała miec. No i cóż mi pozostało - usiąśc i uszyc ![]() ![]() Materiał to bawełna, czarna góra z dodatkiem czegoś elastycznego. Teraz szyję sukienkę maxi, jeszcze letnią, bo za 3 dni jedziemy na urlop, może jeszcze się przyda. Na razie szyję górę, i w zależności czy mi wyjdzie ta góra czy nie, uszyję albo sukienkę albo spódnicę ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Fajny duet! ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
|
|
ale fantastyczne spódniczki! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękne
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dziękuję pięknie
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
jaki fajny teamlook ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.