23 strony: < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Stały Bywalec
![]() |
|
Zapach szalonych lat 50-tych ![]() ![]() Pozdrawiam ________________________________________________________
http://howtobeyourowndressmaker.blogspot.com Zapraszam na bloga
http://hunterofclothing.blogspot.com Zapraszam na blogowy sklepik |
|
Świeżynek
![]() |
|
śliczna ta sukieneczka. Perfekcyjna według mnie
![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Wszystkim ogromnie dziękuję ![]() Jola - Drobne dziewczyny w takich sukienkach wyglądają najlepiej! ![]() Susanna - Może kolor źle wyszedł na zdjęciu, ale tkanina jest beżowa z jagodowymi grochami. Serdeczne pozdrowienia! ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Szyłam ostatnio spódnicę z bawełnianego aksamitu. Zostało mi troszkę skrawków bawełny oraz tkaniny podszewkowej, z których wyprodukowałam taki oto kołnierzyk. Nie jest to nic nadzwyczajnego i szycia tu niewiele, ale lubię tego typu dodatki - najzwyklejsza koszulka wygląda z takim kołnierzykiem interesująco. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Uroczo to wygląda ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Wykonanie perfekcyjne to się zgadza
![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
O tak, ze sztucznego futerka, to byłoby coś! Już nawet takiego poszukiwałam, ale znalezienie czegoś odpowiedniego we wrocławskich sklepach z tkaninami graniczy z cudem.
Dziękuję Ci ogromnie, Susanno, za tak miłe słowa! ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dziękuję przeogromnie, Monka! ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Marcheweczko a może wiesz gdzie we wrocławiu są fajne lumpeksy? Chętnie bym się wybrała, ale nie znam Wrocławia i kompetnie nie wiem który warty jest polecenia
![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Ja zwykle chadzałam do lumpeksów na ul. Komuny Paryskiej, na targu Zielińskiego, na ul. Chociebuskiej, Stawowej i Ślężnej (na wysokości szpitala wojskowego), ale dawno już w lumpeksach nie bym, więc nie wiem, jak się mają.
Za to zawsze unikam lumpeksów sieci Cola (na Świdnickiej, Skargi, Dworcowej), bo tam tony ciasno ułożonych rzeczy bardzo złej jakości, a ceny dosyć wysokie. ________________________________________________________
|
23 strony: < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.