Stara Gwardia
![]() |
|
Mi paczka wogole nie doszla od nich, za 100 zł. Przysylali mi dowod nadania na kuriera, ze niby firma kurierska zagubila. Zglosilam do allegro, postraszyli ich. Caly czas mailowalam z firmą kurierska iw koncu mi nowa poaczke nadali twierdzac, ze niby kurier zgubil ale sie nie przyznał. Po prostu liczyli, ze odpuszcze. ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
świetne zasady mają
![]() ![]() ![]() Uwaga, ważne! 1.Przy zakupie po 1m jedyną formą dostawy jest odbiór osobisty. 2.Przy zakupie na łączną kwotę mniejszą 40 zł jedyną formą dostawy jest odbiór osobisty. Przesyłka kurierska - wyłącznie po uzgodnieniu ze sprzedającym, wpłata z góry wyłącznie za towar, wpłate za przesyłke 18,30 zł. kupujący dokona przy odbiorze, płacąc kurierowi. Przesyłki nadawane 2 razy w tygodniu - w poniedziałki i czwartki, wyłącznie na adres podany w Allegro. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
jak widac nie ma reguly czy sie uda dostac to co sie chcialo i w dobrej jakosci czy tez nie, to tak jak totolotek
![]() ale skoro tylu maja klientow ze nowych im nie trzeba, to ja odpuszczam, i jak widze dobrze z eporuszylam temat bo niektore z was mialy niezle przeboje z tymi cwaniakami. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no to nieźle, chyba bym im smrodu narobiła w komentarzach ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dokladnie, nie wolno odpuszczac, mysla ze jak nie widza klienta to prawo ich nie obowiazuje.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
tkaniny od eliny oraz banka u manka to ta sama firma, same teraz możecie sprawdzić na ceidg.gov.pl. To ojciec z córką. A muszą zmieniać konto bo przekraczają progi podatkowe. Pochodzą z Ukrainy. Najbardziej frapuje mnie sytuacja, że z taką ilością negatywnych komentarzy i złą famą od kilku lat świetnie prosperują. Temat kupowania u nich przewija się cyklicznie po wszelkich forach, także allegrowych i co? I świetnie sobie radzą czego dowodem jest fakt, że muszą zmieniać podmiot sprzedający bo przekraczają limit i musieliby płacić większy podatek!
Ja nie jestem mściwa. Sama rozpoczęłam sprzedaż ale dbam o swoich Klientów jak kwoka, zależy mi żeby byli zadowoleni i kojarzyli jako sprzedawcę u którego robi się zakupy systematycznie. Patrząc na ich sposób prowadzenia działalności jednak dochodzę do wniosku, że jak się nie ma tupetu i innych podobnych cech to się na chlebek nie zarobi. Swoją drogą ładnych parę lat temu kupiłam od pana kilka tkanin w jednej przesyłce i byłam zadowolona. Cena Czyni Cuda bo jakość nie była jakaś powalająca, ale dla mnie wystarczyło. To tyle. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
NA ALLEGRO zgloszone, ale co to da?
|
|
Świeżynek
|
|
Dam znać we wtorek czy dotarło moje zamówienie. Według ich strony powinni wysłać towar do mnie kurierem w poniedziałek.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
przeciez jak sam napisales panie kolego"kupcy 1 metra" Cie nie obchodza wiec co nagle Cie na ambicje wzielo? Zalozyles konto i szukasz informacji o sobie, co Ci kupcy 1 metra beda wypisywac?? I widzisz jak sie okazalo niezadowolonych klientow jest cale mnostwo i masz nie jedna rzecz na sumieniu, a chamstwo trzeba tępic w zarodku.
Bez odbioru ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ja bardzo grzecznie zapytałam o dostawe a otrzymałam maila który aż mnie wmurował i co Pan na to? tratuje Pan swoich klientów jak zło konieczne ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.