23 strony: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Stały Bywalec
![]() |
|
Nic prostszego
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
eee tam zaszefki :P Ja bym chyba tak idealnie nie wykończyła. Podziwiam! Jeszcze do tego skonstruowałaś płaszcz... Chyba wpadne w depresje. ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Jeszcze nie popadaj bo jak narazie go nie skonczylam...
![]() --- Ostatnio edytowane 2012-09-20 23:41:19 przez anettina80 --- |
|
Stara Gwardia
|
|
Żakiecik rewelacja!!! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
brawo! też chcę tak się nauczyć... moje krzesła w kuchni aż kwiczą z zazdrości i znowu się zbieram żeby jakoś je ubrać... już trzy razy moje pokrowce się nie sprawdziły ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Nie moge uwierzyc ! W jakim sensie sie nie sprawdzily?
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
i zakiecik i sukienka takie eleganckie, sliczne! ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Granatowa sukienka dla mnie bombowa jest - zachwycila mnie delikatnosc tego wykroju ale za to jaka tkanina. SUPER ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
a czy ja mogę o coś zapytać czy można obić krzesło czyli tylnia cześć i ta siedząca sztruksem czy później nie da rady skręcić krzesła z powrotem bo będzie za grubo? ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Oczywiscie ze mozna obic sztruksem .... Kazdym materialem mozna obic.... Tylko musi byc dobrae naciagniety i nie moze robic zgrubien .
Opublikuj jakies zdjecie , moze bede w stanie ci bardziej pomoc, pozdrawiam goraco ! ![]() |
23 strony: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.