Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Tydea, pracownia CUDO !!!!! Wszędzie porządek, pod względem BHP też wzorowo. Naprawdę zazdroszczę, ale tak pozytywnie. W takiej pracowni klientki czują się dobrze, jest odpowiednia atmosfera i zawsze będą wracać z nowymi zamówieniami, a oto chodzi w naszej branży.
Szczerze gratuluję !!! |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Myślałam sobie, co tam u ciebie, Tydeo - i proszę!
Taka zajęta jesteś - brawo! O to chodzi! Niech przynoszą, niech im się pruje - żebyś miała co robić i na czym zarobić! Pozdrowienia! Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
|
|
No proszę jak ładnie czysto, wszystko poukładane na swoim miejscu zostaje mi tylko pogratulować i pozazdrościć
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuje Wojtku,Mój máz (juz nie mogę powiedzieć początkowy krawiec, tylko średnio zaawansowany)wszystko mi odremontowal,stól nawet sam zrobił.Zawsze w soboty chodzi ze mna i skraca spodnie,sukienki, firany.
![]() Klienci wracają fakt- ale moze tez pogadać ,bo lubię sobie przybajerzyc z klientami o wszystkim. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuje Wam wszystkim za dobre slowa.
Czeremcho oj tak roboty po pachy (od 9 rano do 9 wieczór)ale to jest tak zawsze jak sie cos swojego otwiera. Trzeba ciezko pracować i tyle. No i racja niech im się pruje wszystko ,tylko nie zamki-tego nie lubię robic ![]() No jakiś tam porządek musi byc-ale w czasie pracy mam bałagan ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-03-25 23:19:15 przez tydea --- |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Tydeo, masz cudownego męża i współpracownika. Gratulacje i pozdrowienia dla szanownego Małzonka !!!
A atmosfera w pracowni to rzecz nieoceniona. W takim przypadku klientki będą wracać i biznes się kręci. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no proszę widzę że konkurencja dla "zip yardu" mocna. to się chwali. polska jakość ponad wszystko.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wojtku dziękuje w imieniu mojego Pana,oj tak niesamowity zdolny człowiek z niego.Gotuje przepysznie,wszystkie remonty zrobi aaaa teraz szyje
![]() ![]() Lubie z nim pracować,i w tak ciężkich czasach zawsze super się nauczył jakiegoś nowego fachu. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
vanessa- staram się
![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-03-25 23:38:39 przez tydea --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
moja droga ja na szczęście działam na innym terenie ( więc klienteli ci podbierać nie będę
![]() ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.