| Stały Bywalec
  |  | 
| Ja też lubię letnie rzeczy w białym kolorze. Ta sukienka jest urocza. | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Dziekuje   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Sukienka uszyta rok temu. | |
| Administrator
  |  | 
| 
 Uszyta rok temu a jest na czasie - przecież teraz wszelkie dzianinowo-sweterkowe sukienki to krzyk mody   Słowem Tydeo - wyprzedasz czas  Bardzo ładna sukieneczka  ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Mistrz Krawiectwa
  |  | 
| Bardzo ładna ta czerwona sukieneczka z dzianiny. Zauważcie, że teraz niewiele sukienek prezentuje się z długim rękawem. A ta sukienka ma długi rękaw i wygląda świetnie !! | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Dziękuje ,opinie od samych mistrzów to juz cos    Zamarzyła mi się sukienka z rękawkiem ,taka codzienna do sweterka. Człowiek cos takiego narzuci i ubrany. A tak z innego tematu,zaczelam nosic spódniczki tak za radá Wojtka (cale zycie w spodniach). I wiecie co super się czuje ,kobieco ,zwiewnie.  | |
| Mistrz Krawiectwa
  |  | 
| Wielkie brawa Tydeo, witaj w "spódniczkowo-sukienkowym" klubie !!! Ja będę zawsze niezmordowanie propagował spódniczki i sukienki wśród moich klientek i znajomych. Nawet sam doceniłem walory spódniczki, szczególnie w te upały, co nawiedziły nas tego lata, bo nieraz w domu zakładam kilt, czyli szkocką spódniczkę , którą onegdaj dostałem od mojej szanownej małżonki w prezencie. Spódniczka to świetny "wynalazek" !! | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Pomysłowa zona   .Tak masz racje czuje się w klubie jak najbardziej.Jutro koncze spódniczkę która przerabiam z rozm 16 na 10.Ciekawe co mi z tego wyjdzie  | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Drogie koleżanki chciałam się pochwalić moim zakładem,nie mam za bardzo czasu brac czynny udział na forum ,ale codziennie wieczorem przeglądam wasze watki.
 To juz 5-ty miesiąc od otwarcia.  Zdjęcia robiłam na początku ,teraz doszło mi trochę sprzętu  Przede Wszystkim podszywarka i manekin . --- Ostatnio edytowane 2011-03-25 22:29:55 przez tydea --- | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Dalszy ciąg | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook