Stały Bywalec
![]() |
|
Ja też lubię letnie rzeczy w białym kolorze. Ta sukienka jest urocza.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziekuje
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienka uszyta rok temu.
|
|
Administrator
![]() |
|
Uszyta rok temu a jest na czasie - przecież teraz wszelkie dzianinowo-sweterkowe sukienki to krzyk mody ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo ładna ta czerwona sukieneczka z dzianiny. Zauważcie, że teraz niewiele sukienek prezentuje się z długim rękawem. A ta sukienka ma długi rękaw i wygląda świetnie !!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuje ,opinie od samych mistrzów to juz cos
![]() Zamarzyła mi się sukienka z rękawkiem ,taka codzienna do sweterka. Człowiek cos takiego narzuci i ubrany. A tak z innego tematu,zaczelam nosic spódniczki tak za radá Wojtka (cale zycie w spodniach). I wiecie co super się czuje ,kobieco ,zwiewnie. ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Wielkie brawa Tydeo, witaj w "spódniczkowo-sukienkowym" klubie !!! Ja będę zawsze niezmordowanie propagował spódniczki i sukienki wśród moich klientek i znajomych. Nawet sam doceniłem walory spódniczki, szczególnie w te upały, co nawiedziły nas tego lata, bo nieraz w domu zakładam kilt, czyli szkocką spódniczkę , którą onegdaj dostałem od mojej szanownej małżonki w prezencie. Spódniczka to świetny "wynalazek" !!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pomysłowa zona
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Drogie koleżanki chciałam się pochwalić moim zakładem,nie mam za bardzo czasu brac czynny udział na forum ,ale codziennie wieczorem przeglądam wasze watki.
To juz 5-ty miesiąc od otwarcia. ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-03-25 22:29:55 przez tydea --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dalszy ciąg
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.