| Stara Gwardia
  |  | 
| w centrum kraju miałam na myśli. zawsze zapominam czegoś dopisać  | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Zdradz więcej szczegółów   To musimy byc po sasiedzku bo ja tez w centrum  . O moich klientów się nie boje  mam ich az za duzo  | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| w centrum kraju mniej więcej koło limericku.  | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Vanessa a moze Ty z Zip yardu ?    | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| o nie broń boże. działam jako niezależny cudotwórca( tak mawia moja szefowa) z kiecki rozm. 36 robie 46 i odwrotnie. i tak sie kręci, i wszystko po to zeby się irlandom gęby cieszyły. | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Pracownia piękna, pozazdrościć, męża pomocnika też, mój szyć nie potrafi, ale jeśli robię poprawki i są jakieś elementy do prucia to zawsze mogę na niego liczyć, ja mam teraz wszystko w ciasnocie jedno na drugim, będę remontować pomieszczenie, w którym będzie miejsce pracy i spotkań z klientami, jak będzie gotowe też się pochwalę   ________________________________________________________ | |
| Administrator
  |  | 
| Wspaniały zakład i szczerze zazdroszczę porządku! I maszyny super. Ahhh pięknie Tydeo!! Gratuluję i życzę Ci dalszych sukcesów na polu zawodowym   Niech Ci się wiedzie jak najlepiej! Męża można pozazdrościć! Taki chłop to skarb  ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Tydeo przyjmij serdeczne GRATULACJE!!!!Pracownia jest bardzo dobrze urządzona i taka czyściutka!!!W takich warunkach dobrze się pracuje.Życzę Ci dobrych bogatych i optymistycznych klientów(żadnej marudy)!!!!A małżeństwo z Was jest na wysokim poziomie.Dogada się i w domu, i przy wspólnej pracy....Świetnie!!! | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Dziękuje Wam Wszystkim serdecznie.   Trinny ci bogaci to największe sknery   A co do mezów to małymi kroczkami można ich wdrazac  każde lapki zdolne do prucia się przydają. A poza tym to taki wspólny cel umacnia związek,no chyba ze jajko zaczyna byc mądrzejsze od kury -to juz niewesoło   Z tym porządkiem to nie do końca jak na zdjęciach  Jest rano i na koniec pracy, a wciągu dnia -poligon. Jakoś w bałaganie wszystko mogę znalezc. | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| A tak mój czyściutki zakład wygląda w ciągu dnia      I CO W    Y TERAZ NA TO??  --- Ostatnio edytowane 2011-03-30 00:39:13 przez tydea --- | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook