Stara Gwardia
![]() |
|
w centrum kraju miałam na myśli. zawsze zapominam czegoś dopisać
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zdradz więcej szczegółów
![]() ![]() O moich klientów się nie boje ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
w centrum kraju mniej więcej koło limericku.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Vanessa a moze Ty z Zip yardu ?
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
o nie broń boże. działam jako niezależny cudotwórca( tak mawia moja szefowa) z kiecki rozm. 36 robie 46 i odwrotnie. i tak sie kręci, i wszystko po to zeby się irlandom gęby cieszyły.
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Pracownia piękna, pozazdrościć, męża pomocnika też, mój szyć nie potrafi, ale jeśli robię poprawki i są jakieś elementy do prucia to zawsze mogę na niego liczyć, ja mam teraz wszystko w ciasnocie jedno na drugim, będę remontować pomieszczenie, w którym będzie miejsce pracy i spotkań z klientami, jak będzie gotowe też się pochwalę ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Wspaniały zakład i szczerze zazdroszczę porządku! I maszyny super. Ahhh pięknie Tydeo!! Gratuluję i życzę Ci dalszych sukcesów na polu zawodowym ![]() Męża można pozazdrościć! Taki chłop to skarb ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Tydeo przyjmij serdeczne GRATULACJE!!!!Pracownia jest bardzo dobrze urządzona i taka czyściutka!!!W takich warunkach dobrze się pracuje.Życzę Ci dobrych bogatych i optymistycznych klientów(żadnej marudy)!!!!A małżeństwo z Was jest na wysokim poziomie.Dogada się i w domu, i przy wspólnej pracy....Świetnie!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuje Wam Wszystkim serdecznie.
![]() Trinny ci bogaci to największe sknery ![]() A co do mezów to małymi kroczkami można ich wdrazac ![]() A poza tym to taki wspólny cel umacnia związek,no chyba ze jajko zaczyna byc mądrzejsze od kury -to juz niewesoło ![]() Z tym porządkiem to nie do końca jak na zdjęciach ![]() Jakoś w bałaganie wszystko mogę znalezc. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A tak mój czyściutki zakład wygląda w ciągu dnia
![]() ![]() ![]() I CO W ![]() ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-03-30 00:39:13 przez tydea --- |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.