Stara Gwardia
![]() |
|
Jako ze forum bardzo mi się podoba.Znalazłam tu to co szukałam
![]() ![]() ![]() Na pierwszy rzut taki tam garniturek uszyty rok temu.Teraz zamierzam zmienić w nim rękawek ,przerobie z bufiastego na taki zwykły. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
elegancki!
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Bardzo elegancki i mi się te bufiaste rękawki podobają ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzieki ,mi tez podobaly sie te rekawki ,ale stwierdzilam ze mnie poszerzajá .Tylko kiedy ja sie do tego zabiore.
Jak narazie rozpoczelam zakiet ,pewnie tez mi troche zejdzie Teraz bluzka z satyny --- Ostatnio edytowane 2010-09-23 10:54:41 przez tydea --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładna,miło popatrzeć.Garniturek też fajny,jak się za niego weżmieszto daj znać będe miała motywację aby zrobić swoje przeróbki,bo tak jakos mi się nie chce>>>>>>>>>>
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
A mnie te bufiaste rękawki przy tym białym ubranku bardzo się podobają. No i urzekła mnie ta satynowa bluzeczka, ciekawy krój i strasznie podoba mi się materiał, tj . wzór na materiale. W swojej szafie chciałbym mieć koszulę ztakiego materiału.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Mnie najbardziej podoba się biały kostium!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuje wszystkim.
Teraz letnia sukienka-uwielbiam biale rzeczy na lato. |
|
Administrator
![]() |
|
Jaka śliczna ta sukienka!! Bardzo wdzięczny krój, sam urok ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo kobieca sukienka .I ten garniturek też mi się bardzo podoba. ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.