| Stara Gwardia
  |  | 
| Jako ze forum bardzo mi się podoba.Znalazłam tu to co szukałam  i zamierzam zostać na dluzej pochwale się moim szyciem.Ni mam tego za wiele poniewaz nie szyłam trochę lat .Od roku szyje znowu i muszę stwierdzić ze nieużywany organ zanika  tzn zapomina się wiele ,wychodzi z wprawy ,palce jakieś sztywne  . Na pierwszy rzut taki tam garniturek uszyty rok temu.Teraz zamierzam zmienić w nim rękawek ,przerobie z bufiastego na taki zwykły. | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| elegancki!  | |
| Administrator
  |  | 
| Bardzo elegancki i mi się te bufiaste rękawki podobają   ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Dzieki ,mi tez podobaly sie te rekawki ,ale stwierdzilam ze mnie poszerzajá .Tylko kiedy ja sie do tego zabiore.
 Jak narazie rozpoczelam zakiet ,pewnie tez mi troche zejdzie Teraz bluzka z satyny --- Ostatnio edytowane 2010-09-23 10:54:41 przez tydea --- | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Bardzo ładna,miło popatrzeć.Garniturek też fajny,jak się za niego weżmieszto daj znać będe miała motywację aby zrobić swoje przeróbki,bo tak jakos mi się nie chce>>>>>>>>>>     | |
| Mistrz Krawiectwa
  |  | 
| A mnie te bufiaste rękawki przy tym białym ubranku bardzo się podobają. No i urzekła mnie ta satynowa bluzeczka, ciekawy krój i strasznie podoba mi się materiał, tj . wzór na materiale. W swojej szafie chciałbym mieć koszulę ztakiego materiału. | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Mnie najbardziej podoba się biały kostium! | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Dziękuje wszystkim.
 Teraz letnia sukienka-uwielbiam biale rzeczy na lato. | |
| Administrator
  |  | 
| Jaka śliczna ta sukienka!! Bardzo wdzięczny krój, sam urok   Pięknie w niej wyglądasz  ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Bardzo kobieca sukienka .I ten garniturek też mi się bardzo podoba. ________________________________________________________ "Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy  i śpiewa pieśń bez słów " | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook