Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Podziwiam!!!
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Bardzo dziękuję za tak przemiłe komentarze ![]() ![]() ![]() A tak serio, to mam nadzieje, że ta moja praca znajdzie w przyszłości nabywców, bo tu gdzie teraz mieszkam, to z pracą cienko, a że uwielbiam szyć torebki, to a nóż widelec... ![]() Jeśli ktoś chciałby sobie je "pomacać" (ja zawsze lubię :P) to będę się wystawiać jako Manufaktura MMS na targach mody we Wrocławiu 10 listopada. Impreza nazywa się Wrocław Fashion Meeting www.wroclawfashionmeeting.pl/ pozdrawiam ciepło i jeszcze raz dziękuję ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Super, ja też uszyłam dla siebie torebkę ze skóry, kupiłam z lumpeksu czarne ze skóry spodnie za 3 zł, i wyszła fajna torba, tylko moja maszyna na niciach do skóry miała trochę brzydki scieg, ale co tam jest maja i to za ile!! za 3zł +zamek
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Chyba najlepiej jest sobie radzić samemu ![]() ![]() ![]() Może wrzucisz fotkę torebki? A tutaj mój singerek emeryt ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Candy candy ![]() Drodzy czytacze i oglądacze (chyba bardziej jednak oglądacze), chciałam z przyjemnością poinformować, że 10.11.2012 we Wrocławiu na Wrocław Fashion Meeting swoje stoisko (a właściwie mini stoiseseczko) będzie miała Manufaktura MMS i torby. Czyli pasja przeradza się w coś więcej ![]() ![]() http://www.facebook.com/photo.php?fbid=272476742854800&set=a.211684938933981.31242.211682928934182&type=1&theater i jeśli chcecie napiszcie w komentarzu (tez na FB) jakie są wasze zainteresowania i pasje ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-10-16 17:37:09 przez mms --- ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Nowy model, czyli znowu torby łączone, tym razem 2w1. Torbę dużą pomniejsza się za pomocą zatrzasków ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
fajny pomysł z tymi zatrzaskami
kiedyś widziałam torbę składaną do wielkości portfela ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
O ciekawe ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Kiedyś miałam taką torbę na zakupy. Dno torby było z dermy naokoło obszyte suwakiem. Ucha też z dermy , natomiast torba z cienkiej tkaniny wszyta tak że po zwinięciu dno składało się na pół i zasuwało zamek ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-10-18 16:48:20 przez mamamarta55 --- ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Piękne prace,estetyczne szycie!
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.