Administrator
![]() |
|
Powoli, bardzo powoli do pewnej grupy ludzi dociera że to co hand made musi kosztować więcej bo jest tworzone indywidualnie a nie taśmowo. Jestem w stanie zapłacić 100 zł za te fioletową torbę, bardzo mi się podoba ten fason i dodatki.
I o tym co piszesz, żeby na początku zarabiać mniej (ale nie wychodź na zero!) to zawsze przypomina mi się Kasia Zapała, młoda projektanta która zaczynała os sprzedaży swoich spódnic na allegro a teraz ma własną firmę, ciekawe projekty (mój styl więc mi pasuje) i ceny nie najmniejsze a zainteresowanie jest. Można na pakamerze pooglądać ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
O matko! Z jakiej "okazyji" mieli by mnie zaprosić z mojej wioski oddalonej od Warszawy o 450km? Jestem niemedialna hahaha ![]() A co do firmy, masz rację, że trzeba sprzedawać żeby wszystko się kręciło. Moja kochana wykładowczyni z uczelni (projektowanie obuwia i toreb właśnie) podsunęła mi ten pomysł na robienie torebek i otwarcie firmy. ostrzegała jednak: "Przez pierwszy rok to jak będziesz wychodzić an zero, będzie super. Uzbrój się w cierpliwość, a wszystko będzie dobrze." Także zbroję się i szyję w mojej mini pracowni ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dziewczyny, dodajecie mi otuchy ![]() Dla mnie właśnie zaczęła się dorosłość - dokładnie 16.10 gdy obroniłam dyplom. Jestem przerażona, ale mężowskie wsparcie przywraca mnie do pionu :P Mam nadzieję wszystko jakoś pójdzie ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
To niestety w ogóle nie leży w mojej estetyce. Na szczęście są różne gusta i po to jest szeroki wybór możliwości. Pozdrawiam ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
hahaha ejno nie zauważyłaś, że każda niemal historia pokazana w DB TVN jest w konwencji "od zera do milionera" (oczywiście w pozytywnym aspekcie tego słowa
![]() ![]() Aaa i tak sobie pomyślałam ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
aaa właśnie wyślę swojemu mężczyźnie link do Twojego bloga HA!!! to jest myśl
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
mms po wypłacie zamówię u Ciebie torebkę ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
jejku...
Selene82: Niestety nie mam telewizora od 6 lat już prawie i nie tęsknie za nim ani ciut ![]() ![]() Susanna: Przygotowuję się do tych nieszczęsnych tragów we Wrocławiu, więc na pewno w listopadzie będę miała już więcej nowości. A jaka nowa praca męża? :> Gratuluję oczywiście ![]() Pozdrawiam Was ciepło i jeszcze raz dzięki za wsparcie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mnie najbardziej zachwyciły wykonane przez Ciebie kopertówki i chciałabym zapytać w jakiej cenie będą dostępne, obiecuję nie komentować czy to dużo czy mało
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
MMS jego firma została sprzedana i sprywatyzowana i znalazł zatrudnienia w zupełnie innym miejscu, będzie sobie dalej programował ale w tym języku w którym najbardziej lubi ![]() ![]() ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.