18 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Stały Bywalec
![]() |
|
Susanna: No to tylko pogratulować zmian na lepsze ![]() Natalia_: Jak już pisałam, muszę się rozeznać za ile mniej więcej sprzedawać torebki. Jak przeglądam galerie internetowe jak decobazaar czy pakamera, to widzę kopertówki nieskórzane już za np. 60zł, ale jak sprawdzam w spisie firm CEIDG, to widzę, że taka osoba nie jest firmą, nie płaci podatków, więc jej jedynym kosztem są materiały. Natomiast gdy oglądam kopertówki pracowni będących firmami, to zaczynają się od około 100zł w górę. Także muszę przemyśleć wszystko dokładnie. Na pewno skórzane będą droższe od tych nieskórzanych z eko zamszu bądź tkaniny, bo sam surowiec jest drogi. Gdy będę wiedziała odezwę się albo zamieszczę linka do jakiejś galerii, gdzie będą ceny ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dzięki za miłe pogaduchy, uciekam szykowac parapetówkę ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Nowa koperta, zmarszczona ![]() ![]() Zaproponujcie proszę za ile mam ją sprzedać ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Nie wiem jak Ty ale ja wole szyć większe rzeczy niż mniejsze. Z mniejszymi jest więcej "zachodu". No nie wiem - 80zł?
Prześliczna kopertóweczka, taka słodka i urocza. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Lubię i małe i duże. Czasem jest sporo frajdy z detalami ![]() ![]() Odnośnie ceny też wydawało mi się, że80-90zł to uczciwa cena, zwłaszcza, że nie jest jakoś kosmicznie pracochłonna. buziaki ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Kolejne torby, czyli więcej i więcej. Siedzę, piję grzańce i szyję ![]() Nowy post i więcej zdjęć znajdziecie na blogu - czyli co zrobić, gdy wyłączą prąd, a torbę trzeba doszyć ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Optymistyczna, zielona - bardzo podoba mi się ten fason ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
wszystkie torby bardzo mi sie podobaja! ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo ładna torba!!!
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dziękuję Wam bardzo, mocno się staram ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
18 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.