131 stron: « < 109 110 111 112 113 114 115 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witam kchani!Mam Wm do pokazania zaległości i nowości.Na początek zaległości sukienki na wesela.Ślubną już znacie,dla pani świadek też szyłam.Kolor to taki ostry koral fluo.
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
chabrowa skradła moje serce! ![]() www.bar-bor.blogspot.com ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
No i nowości moja pierwsza "nie czarna"sukienka i mała sukienka dla chrześnicy
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Trinny, śliczne te suknie balowe, podoba mi się model pudrowy i kolor chabrowy..ach, jakżesz chciałabym tak szyć...a tu wciąż odwagi brak.
Szay komplecik dla mamu i córki - no uroczy, po prostu!! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetne te szare sukienki ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
śliczne! bardzo fajny materiał ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Szare sukienki są świetne, bardzo lubię takie ubrania. Jeśli zaś chodzi o suknie na ślub, to ostatnia będzie mi się śnić po nocach, taka piękna
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
I w takich momentach żałuję, że mam syna ![]() Najwyżej kiedyś będę szyć spodnie dla mnie i dla niego z tego samego materiału ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dziękuję kochani moi za tyle dobrych i ciepłych słów!!!Ależ mi się miło zrobiło i wesoło trala lala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
chabrowa to jest to ![]() ________________________________________________________
Moje szyciowo-blogowe zmagania
http://.totolijo.pl |
131 stron: « < 109 110 111 112 113 114 115 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.