131 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Świetny krój tej sukieneczki i wykonanie, ładnie te pliski się układają, nic tylko gratulować profesjonalizmu !!
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dziś odebrałam zdjęcia z balu karnawałowego Michałka i muszę...po prostu muszę się Wam pochwalić!!!!!
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no proszę Wódz plemienia Apaczów zwany Kolorowe Pióro albo Szybka Strzała
![]() Pięknie! |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Kapitalny , kolorowy Indianin. Trinny, przekaż Misiowi, że ja chętnie też przebrałbym się za takiego Indianina i pobiegałbym po jakimś parku, pobawić się, strzelając z łuku. Ja jak byłem małym chłopcem , to naszym idolem był Wilhelm Tell.
Z drewnianego wieszaka do ubrań i kawałka listwy drewnianej robiło się kuszę, a jako zamek kuszy brało się drewniany spinacz do bielizny (teraz są plastikowe). Fajne to były czasy..... |
|
Administrator
![]() |
|
Indianin jak żywy - i to nie taki podrzędny tylko sam wódz ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Nie posiadam się z radości,że mogę Wam pokazać ślubną sukienkę szytą przeze mnie w pracowni.Jak widać moda powraca..............SZAŁ na tego typu sukienki jak widać zagościł również w modzie ślubnej.Na manekinie może tak wyglądać,że sukienka jest zbyt długa.Jest przygotowana dla wysokiej dziewczyny,dla niższej zawsze można skrócić.
|
|
Administrator
![]() |
|
Ahhh jaka piękna!! Brakuje mi ikonek emocji żeby wyrazić zachwyt!!
Trinny błagam podziel się wykrojem na tą sukieneczkę ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Awangarda ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Mi też się bardzo podoba niby skromna ale coś w niej jest niesamowitego,może dlatego że nie jest długa jak większość sukien ślubnych naprawdę piękna
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dziękuję kochani!!!
|
131 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.