20 stron: « < 14 15 16 17 18 19 20 >
Stara Gwardia
![]() |
|
Manuskrypt napisała 2013-11-17 10:53:56
Dziewczęta, proszę Was o modlitwę w intencji mojej córeczki. Urodziła się przedwcześnie przez cesarskie cięcie. Oderwało się łożysko i było martwe, a tym samym pępowina. Kiedy małą wyjęli już nie oddychała i musieli ją reanimować. Teraz podtrzymują ją maszyny wspomagające. Dlatego proszę Was o modlitwę za nią. Bardzo bardzo proszę. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ________________________________________________________
http://magdiczka.blogspot.com - moje zmagania z blogowaniem i szyciem ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Trzymajcie się. Modlimy się za Ciebie i córeczkę. ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Administrator
![]() |
|
Manu to straszne ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jestem z Wami całym sercem. Wiem jakie to ciężkie przeżycie jest to oczekiwanie ale wierze że Twoja mała poradzi sobie i razem szczęśliwie wrócicie do domu. Mi się to nie udało wróciłam sama bez synka. Ale wszyscy mówią że dziewczynki są silniejsze. Życzę Wam zdrowia i dużo sił.
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
MANU I O CIEBIE I O TWOJĄ CÓRECZKĘ SIĘ POMODLĘ!SERCEM Z WAMI JESTEM!TRZYMAJCIE SIĘ!
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Manu, trzymaj się ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Manu, pomodlę się za Was i wierzę,że dacie radę... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Manu trzymaj się ,i musisz wierzyc w to że będzie dobrze, dziewczynki są duzo silniejsze od chłopcow,wiem coś o tym bo sama przechodziłam to samo co Ty teraz.Moja urodziła się w ciężkiej zamartwicy noworodków z oznakami kwasicy, nie oddychała serce nie pracowało, lekarze najpierw mówili ze nie przeżyje, potem że będzie tylko roślinką, a moja córcia ma dziś prawie 13 lat i co roku przynosi mi świadectwo z czerwonym paskiem.
Będę się modlić za was obie ale Ty musisz wierzyć że wszystko będzie dobrze. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziewczęta, dziękuję bardzo za wszelkie słowa i modlitwę. Rozalia Ludwika ma już miesiąc i jest już prawie dobrze. Lekarze mówią, że jeżeli będzie tak dobrze, jak teraz, to pojutrze wyjdzie do domu. Je już z butelki, jeździmy do niej kilka razy dziennie. Ale nadal jest podłączona do maszyn monitorujących jej funkcje życiowe. Waży już 2 kg 800 g, a mierzy 48 cm. Dołączam kilka zdjęć.
--- Ostatnio edytowane 2013-12-15 01:02:25 przez Manuskrypt1 --- |
20 stron: « < 14 15 16 17 18 19 20 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.