20 stron: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »
Stara Gwardia
|
|
Sus GRATULACJE!!!!!! samych pogodnych dni i spokojnych nocy.
Krestik Tobie także najlepsze życzenia. Wreszcie możesz nie chodzić na wdechu ( jak mawiała moja koleżanka będąc w ciąży ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Susanko, gratulacje i dużo zdrówka Wam życzę.
Wielki szacun dla męża ,że wytrwał przy tobie do końca. ![]() krestik Tobie także gratuluję i zyczę wszystkiego najlepszego ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję dziewczyny! ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Hahha co racja to racja ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
ja również dołączam się do gratulacji dla małego Stasia i dzielnych rodziców ![]() ________________________________________________________
http://www.annapietrzykowska.pl/
http://twoj-projekt.pl Nie ma rzeczy łatwych, ani trudnych. Są tylko rzeczy które potrafimy zrobić lub nie. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Gratulacje!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Gratuluję Wam dziewczyny!! Niech Wasze pociechy zdrowo się rozwijają i nie dokuczają za bardzo, bo odpocząć (tudzież uszyć coś ) też przecież czasem trzeba ![]() ________________________________________________________
Mój blog: Yeshka Gone Wild |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O właśnie zalogowałam się, bo miałam założyć podobny wątek. dlatego, to co miałam powiedzieć, powiem tutaj
![]() 1. Sus, gratuluję Stacha, widać, zuch chłopak ![]() 2. Słuchajcie, chyba jakieś jest boom na dzieci w tym roku. Co nie wyjdę na ulice, to widzę ciężarówki. W telewizji co róż słychać, że jakaś gwiazda zaciążyła. Kilka dziewczyn szyjących też zaciążyło. Moja szwagierka (siostra Małża), ale ona rodzi miesiąc przede mną. I moja sąsiadka z naprzeciwka również. Rodzi miesiąc po mnie. W jednej klatce, jesteśmy aż trzy. W klatce obok jedna, a w pozostałych nie wiem. I z tego względu, że to mnie też dotyczy, zaczęłam zwracać uwagę na odzież ciążową. I nie wiem, czy mi się wydaje, czy faktycznie jest deficyt takiej odzieży? W internecie znalazłam tylko kilka takich stron, w moim mieście jest tylko jeden taki sklep, a poza tym nic. Jest mnóstwo firm odzieżowych, ale bardzo mało z odzieżą ciążową. Wiem, że buchy nie rodzą się stadnie, ale myślę, że gdyby było więcej takich firm, to miałyby popyt. Już samych sklepów dla buchów (np. z zabawkami) jest duuużo więcej. Miałam sobie coś uszyć, ale odkiedy zaciążyłam, w ogóle nie chce mi się szyć. Nie mogę się do tego zmusić. |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
No widzisz, jakie ciekawe spostrzeżenie! A media huczą od dłuższego czasu, że takiego dołka demograficznego dawno nie było! ![]() Myślę, że po prostu bardziej zauważasz przyszłe mamy i zwracasz na nie uwagę, niżeli przedtem. No i przekrój wiekowy Twojego kręgu znajomych pewnie ma też spore znaczenie. ![]() Podobnie ludziom starszym może się wydawać, że jakoś dużo ludzi choruje, bo cierpią często koledzy i przyjaciele. ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Administrator
![]() |
|
Dzięki Manu!
No jakiś boom na dzieci (ile celebrytek już urodziło a ile kolejnych czeka na "rozpakowanie") jest ale pamiętam, że gdy byłam w ciąży to też nagle wszędzie widziałam kobiety z wózkami ![]() ![]() Co do ubrań ciążowych to jak są jakieś ładne to i bardzo drogie :/ Z drugiej strony nie ma co się zbytnio zaopatrywać w taką odzież bo to stan przejściowy. Jest kilka wiodących sklepów on-line z odzieżą dla ciężarówek ale jak dla mnie to ceny były zbyt wygórowane. W komisach dla dzieci często można też kupić odzież ciążową lub taką a'la ciążową. Jak Ci czegoś brakuje to ja bym tam uderzyła ![]() Aaa i dużo większy problem jest z ciuchami dla matek karmiących. Równie drogie jak te dla ciężarówek a brzydkie jak noc. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
20 stron: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.