20 stron: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »
Świeżynek
![]() |
|
Podobają mi się takie marszczone pod biustem wtedy ładnie eksponują brzuszek!
|
|
Stały Bywalec
|
|
Ja myślałam, ale w ciąży nic nie wymyśliłam, bo stwierdziłam, że kupię po urodzeniu w zależności od tego czy będę karmić czy nie. W efekcie mam teraz 2 brzydkie staniki do karmienia (te ładne są takie drogie ![]() 1. nie mam czasu ![]() 2. jak już mam czas, to moja Mała nie znosi sklepów, więc zakupy przy okazji spaceru odpadają 3. figura i tak się jakiś czas po porodzie zmienia i przyjaciółka mi doradziła, żeby poczekać z pół roku, więc czekam ![]() A jeśli mogę coś doradzić, to polecam zgromadzenie dużej ilości ubrań po domu, których nie żal będzie później wyrzucić. Oprócz staników do karmienia (te koszmarne namioty) najlepiej nosić staniki sportowe (są ładniejsze i wygodniejsze). Aha, przydadzą się też wygodne buty na spacer (w szpileczkach z wózkiem, to tylko panie w reklamówkach chodzą :P) i jeśli chcecie karmić w miejscu publicznym, to duża bawełniana, cienka chusta, pod którą można schować dziecko ![]() ________________________________________________________
Moda w praktyce - senczyna.com |
|
Administrator
![]() |
|
Chciałam tylko poinformować, że Staś jest już z nami ![]() ![]() Mąż był ze mną przez cały czas i chwała mu za to ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
HURRRRAAAAAA!!!!!!!!!
Gratulacje!!! Niech się chowa zdrowo i rośnie szybko! Jak troszkę odsapniesz po powitaniu to napisz coś więcej - czy już coś zbroił, olał kogoś, czy głośno rozrabia itd... ![]() Samych najlepszych rzeczy Wam życzę! Całej trójce! Brawo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
GRATULACJEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!
dużo zdrowia życzymy i przespanych nocy ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Gratulacje!!! ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ojej, bardzo, bardzo serdecznie gratuluję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Duuuuuużo zdrowia dla Ciebie i pierworodnego a tatusiowi również gratulacje się należą. --- Ostatnio edytowane 2013-08-24 17:51:56 przez mamamarta55 --- ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
GRATULACJE!!!
dla dzielnej mamy i nie mniej dzielnego taty. Wszystkiego dobrego! Agniszka |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
GRATULACJE !!!
Wszystkiego dobrego dla całej trójki. ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Staś - bardzo ładne imię wybraliście.
Wykończona i szczęśliwa? Wszystkiego najlepszego dla całej rodziny! |
20 stron: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.