Stara Gwardia
![]() |
|
Martynior ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jejku jaki człowiek jest upośledzony ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
nie no co Ty...jeżlei chodzi o język, bierzesz kopiuj wklej w google tłumacza resztę zobaczysz z obrazków i do roboty ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
no ja tez właśnie tak ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piekna kocia poducha ![]() Dla mnie to jest bardzo relaksujace zajecie, nawet jak rogi mi sie nie chca zejsc, albo walcze z upychaniem narzuty pod ramieniem maszyny. Nienawidze tylko jednej rzeczy - wiazania supelkow i usuwania koncowek nici po pikowaniu ![]() Zdjecia postaram sie umiescic jak juz Susanna zalozy nam watek, bo w tym to chyba zrobi sie maly balaganik ![]() A co do uposledzenia jezykowego, to w wiekszosci przypadkow wystarcza obrazki - ja ostatnio zaszalalam i nabylam czeski dwumiesiecznik Svadlenka (cale archiwum), z jezykiem nie bardzo, ale obrazki wystarczaja - a tak na marginesie to musze przyznac, ze ich wzory bardziej mi odpowiadaja - mam wrazenie, ze europejskie wzornictwo jest ciekawsze, bardziej tworcze. Susanna, prosze, chyba jest zapotrzebowanie. ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
super ta książka w pdf, siedzę i oderwać się nie mogę ![]() jeszcze hafty w to wciągnąć i może być ciekawie ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Może Sus przenisie ten temat do nowego działu, żebyśmy miały wszystko w jednym miejscu
![]() Pracuje nad książką, dam znać ile tego wyszło (około 150 stron w zdjęciach) i ewentualnie załączę do pobrania ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dobra.. przerobiłam zdjęcia i mam pdf'a
![]() proszę ściągać z gDrive'a: https://docs.google.com/file/d/0B14vaJr_rHQZc3dZbmRPRjZUX1U/edit?usp=sharing mam nadzieję, że działa ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() a powiedz mi na ta stronę google do pobierania to każdy może wrzucić pdfa? zeskanuje i też chce tak zrobić ale czy mi się uda ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Tak Drogie Panie już macie swoją kategorię i wątek. Oczywiście proszę zakładać kolejne wątki w razie zapotrzebowania ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.