Stara Gwardia
![]() |
|
Oh ty..
![]() ![]() Nie ma co.. dzisiaj pierwszy projekt dla baaaaaaaaaaaaardzo początkujących został zakończony sukcesem ![]() A przy okazji przetestowałam 'nową' zabawkę sprezentowaną przez koleżankę. Nie wyszło najgorzej chyba, biorąc pod uwagę, że nie miałam 'wypełniacza' tylko użyłam 'środka' poduszki ![]() Musiałam go później wepchać pod maszynę i zszyć, żeby się 'bebechy' nie przesuwały ![]() Dumna z siebie jestem ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-03-07 21:29:01 przez Susanna --- Wiadomość skomentowana przez
Susanna
:
Ta wiadomość została przeniesiona z wątku Patchwork & quilting. |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Takiego "puchacza" przeszyłaś!!! Super!
A kot jaki dumny! Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no pięknie pięknie gratulować ![]() rozkręcaj sie rozkręcaj bo fajnie Ci to wychodzi ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ach dziekuje
![]() Chcialam zrobic 'free motion' ale za 'grubo' bylo ![]() Jakos upchałam, ale musiałam nieco pomagać maszynie bo sama z siebie nie chciała popychać materiału ![]() Kot straszny piecuch, na podłodze nie usiądzie, przed grzejnikiem się opala non stop ![]() ![]() Dzisiaj mam podejscie numer 2 do suwaka w poszewce... trzymajcie kciuki ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-03-06 13:31:31 przez Martynior --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A tak bonusowo to jeszcze dostałam książkę 'Patchwork Quilting' dla początkujących i średniozaawansowanych z pięęęęęęknymi wzorami
![]() Wszystko jest opisane, są szablony i inne. Jakby ktoś chciał mogę obzdjęciowac i wysłać ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() oo ja tez mam książkę kupiłam na allegro za okazyjna cenę bo była "podmokła" jakbś mogła to ja chętnie poproszę o wzór w te wiatraczki bo mi się spodobał ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zrobię zdjęcia (niestety nie mam możliwości zeskanowania, ale mysle ze zdjecia tez moga byc?) i Ci podeslę bo tu mam około 50 różnych wzorów
![]() Może sobie cos wybierzesz ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-03-06 18:19:06 przez Martynior --- |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Kurcze ile niesamowitych odłamów jest jeśli chodzi o możliwości tworzenia z tkanin, taka poduszka do kociaka świetna, może jeszcze bym zrobiła, bo kołdry z pierza tez szyję z przeszywanymi kratami z odważaniem pierza do każdej kratki, tak że znam to troszkę, ale łączenie tych wszystkich kawałeczków aby stworzyć jedyna w swoim rodzaju mozaikę, dla mnie to szok !!! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Martynior wielkie dzięki może być foto wsio ryba ![]() Magda ee tam szok... ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No ja napewno zacznę od małych rzeczy: bieżnik, podkładka na talerze, okładka na książki albo cośw tym stylu.
Może później rzucę sięna jakąś kołderkę bo chodzi za mną taka wielka i wzorzysta ![]() Ale to chyba jeszcze długa droga przede mną ![]() Polla - jutro obzdjęciuję książkę i Ci podeślę wszystko ![]() Przy okazji załączam PDF z ciekawymi propozycjami (między innymi wspomniana okładka na książkę) Tylko nie wiem czy sięzapisze bo ma 45 MB ;P |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.