14 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Bo już obcykałaś maziaje i się twój mózg domaga czegoś więcej! :P
A jakbyś zrobiła inną techniką to tak szybko byś się nie znudziła... ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Polla, Marytnior ma rację, potrzebujesz nowych wyzwań. Nowe serducha przepikuj tak jak to drzewo - napewno nie będzie trudniej i może rzeczywiście użyj różowej nici. ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
eee chyba wyzwań mam nadto ale czasu mało- tak wiem, wiem, że i tak nie mam co narzekać ale już bardziej nie naciągnę czasu, a tyle jest pięknych rzeczy do zrobienia...mam taki folder "zrobić" i cały jest zawalony pomysłami...tylko nie jestem w stanie tego przerobić ![]() a o ironio losu szyję na sprzedaż żeby zarobić na wymarzone=upatrzone tkaninki po czym jak je kupuje to za cholerę nie mam czasu na to żeby z nich szyć bo szyje dla innych ![]() aa żeby nie było, serce mi się raduje jak ktoś coś kupi i mu się podoba tylko ten czas...czas no to sobie pomarudziłam ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No i dobrze! Każda z nas ma czasami potrzebę pomarudzenia! Czy to o braku czasu czy o maszynie czy o czymś zupełnie innym!
![]() Mam nadzieję, że troszkę Ci ulżyło? ![]() W każdym biznesie jest 'urlop' więc sobie wygospodaruj kilka dni tylko dla siebie i na swoje szycie ![]() A swojądrogąto ja bym chętnie zerknęła na en twój folder ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A może takie pikowanie jak pani z missouri pokazuje??
![]() https://www.youtube.com/watch?v=4KkpbFKBaKA&list=UUWnhR7raxVFDHmDXqCIzuAw&index=1 Ps. a w ogóle to dla Pani z Missouri Quilt wszystko jest proste i szybkie ![]() Ona naprawdę jest super ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-04-07 15:38:18 przez Martynior --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
podaj maila to Ci wsio podeślę ![]() dopiero teraz zobaczyłam Pania z Missouri...bardzo fajny pomysł na narzutkę z charm packów- na pewno spróbuje co do pikowania to nie pokazała jak te cudeńka zrobić ale bardzo ładnie wyglądały a teraz z innej beczki...już trochę przeglądnęłam filmów z robienia patchworków i jedno mnie zastanawia...wszystkie osoby bez wyjątku tną nożem krążkowym w zupełnie innym kierunku niż ja ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-04-07 15:51:22 przez polla --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pani z missouri jest leworęczna
![]() ![]() Ogólnie to w jednym z jej filmików jest powiedziane, że nie ma żadnej różnicy w tym czy tniesz z góry do dołu czy z dołu do góry. Najważniejsze jest, żeby było wygodnie i żeby ręka nie zjeżdżała z linijki ![]() Jak znajdę ten filmik to podeślę linka :/ Mail poszedł na priva ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
udało mi się wysłać - bo to nie taka łatwa sprawa ;p
uff aa no to mnie pocieszyłaś...z tym nożem bo wszyscy na filmach kroją z dołu do góry a ja z góry do dołu eee a jednak nie wysłałam...mój mąż się poturlał ze śmiechu..że chciałam to wysłać podobno to zaduże ![]() w takim razie podzielę to i podeślę w częściach ale to wieczorkiem ;p --- Ostatnio edytowane 2013-04-07 16:25:15 przez polla --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie ma problemu
![]() ![]() ![]() A tak wyglądają żyrafy na materiale... zastanawiam się czy nie za ciemne ![]() Przykleiłam na szybko więc wyszło niezbyt równa ale da się przekleić ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
zdublowało mi posta :/
a zdjęcie wyszło ciemne bo wieczorkiem robione bez flesza ![]() Tkanina jest brązowa (taka czekoladka) --- Ostatnio edytowane 2013-04-07 18:38:15 przez Martynior --- |
14 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.