15 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Stara Gwardia
|
|
Panterkowa sukienka leży jak ulał, świetnie w niej wyglądasz. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dziękuję
|
|
Stały Bywalec
|
|
Sukienka jest super. Bardzo mi się podoba. ________________________________________________________
Zapraszam na mój blog
http://www.adelaszyje.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
|
|
Fajna sukienka Taka drapieżna ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Z grubego ortalionu uszyłam sobie mocną siatkę na zakupy.
W trokach jest taśma parciana. Na kartce papieru narysowałam szkic i zapisałam dł. odcinków w centymetrach. Nie wycinałam wykroju z papieru. Cięłam od razu nożem krążkowym 45 mm przy użyciu dużej linijki do patchworku. Tak jest o wiele szybciej. A z nożem krążkowym jest jak z owerlokiem. Przed zakupem człowiek strasznie się zadręcza czy dobrze robi kupując, a jak wreszcie użyje po raz pierwszy, to sam siebie pyta: jak mogłam się bez tego obejść do tej pory? |
|
Stały Bywalec
|
|
Cześć!
Wróciłaś do szycia, świetnie . Pozdrawiam Agnieszka |
|
Stara Gwardia
|
|
Brak aktywności na forum nie jest jednoznaczny z nieszyciem. Nie zawsze jest możliwość i chęć, żeby robić zdjęcia. Ale rzeczywiści po okresie nałogowego, zachłannego szycia przyszedł okres niezajmowania się szyciem, a teraz jest szycie w rytmie slow, bez napinki, dla przyjemności, a uszycie prostej siatki daje nie mniejszą przyjemność niż uszycie spódnicy.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo fajna torba
|
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo fajna torba, materiał ma fajny wzór
|
|
Stara Gwardia
|
|
Jednym słowem super torba, materiał baaaardzo ładny. ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
15 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.