28 stron: « < 13 14 15 16 17 18 19 > »
Stara Gwardia
|
|
O! Właśnie mi dzisiaj to pytanie zaświtało w głowie. Dzięki - już się nie mogę doczekać, mogliby chociaż zapowiedź jakąś wrzucić na stronie wydawnictwa! ________________________________________________________
http://sewquest.blogspot.com - wyzwanie rzucone samej sobie ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Właśnie kupiłam sobie Annę i parę propozycji przypadło mi do gustu: bluzka model 13,spodnie ze strony 12-13,sukienka model 29 ,i bluzki ze str.57.Może jestem staroświecka,ale mi te modele pasują.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A ja czekam na nią, zamówiłam prenumeratę ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
ja tez czekam, pisali mi ze cos w polowie miesaca bedzie wysyłana.. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Jak to w połowie miesiąca będzie wysłana? W kioskach już jest! Myślałam że prenumerata w skrzynce to pojawia się z pierwszym dniem jak gazeta trafia do kiosku ![]() ________________________________________________________
http://sewquest.blogspot.com - wyzwanie rzucone samej sobie ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Też kupiłam "Anie" i bardzo mi się podoba. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
tez tak myślałam... sprawdziłam w wiadomosciach i dokładnie mam napisane ze będzie wysyłana "ok 10 lutego" wiec tak sobie przyjełam ze w połowie, bo duzo nie brakuje ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No ale zanim dojdzie to będzie już druga połowa miesiąca ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
tzn mi ten termin jakos nie przeszkadza, bo mieszkam w takiej dziurze ze "normalnie" Anna jest u mnie nie do zdobycia. a tak to przyjdzie. no ale w większym mieście faktycznie sie mozna wkurzyć. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Gdyby ktoś chciał przeczytać moją recenzję Anny to zapraszam na bloga ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
28 stron: « < 13 14 15 16 17 18 19 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.