Administrator
![]() |
|
O rety toż mnie zatkałaś! Oglądałam już wcześniej Twojego bloga i te małe ciuszki na tych ślicznych laleczkach, tak dopracowane i przemyślane robią niesamowite wrażenie! To jest naprawdę piękne!!
Mam prośbę - wklejając duże zdjęcia forum się rozjeżdża - używaj funkcji aparatu do zamieszczania zdjęć -> KLIK ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Nakrycia głowy są przecudne!!!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Piękne! Piękne!! Piękne!!! ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję ![]() Susanno postaram się tak dodawać zdjęcia, choć zawsze hostuję fotki z mojego serwera. Próbowałam zmniejszyć je przy wyświetlaniu, ale coś nie chce działać. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja twoje ciuszki dla lalek podziwiam od dawna z córką
Fajnie że tutaj na tym forum postanowiłaś założyć swój wątek ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Być mozę forum ma jakieś zabezpieczenia bo wgrywając zdjęcia przez aparat same się zmniejszają ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja przed załączeniem zdjęcia zmniejszam w programie graficznym do wymiarów 850 pikseli dłuższy bok i jest potem ok.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
anistach dziękuję ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Szczękę z podłogi to chyba przez najbliższy tydzień będę zbierać. Mio cudeńka szyjesz
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Moja przedostatnia kiecka na zamówienie. Potem jeszcze jedna i robię sobie przerwę od komiszów (commissions- czyli szycia na zamówienie).
Chciałam tak choć ze dwa m-ce przerwy sobie zrobić i po prostu odpocząć od szycia wg czyjegoś 'widzimisię' i poszyć wg mojego ![]() Sukienka prosta z rozporkiem prawie do pasa, z dzianinki, bardzo przyjemnej o dziwo w szyciu. ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.