25 stron: « < 14 15 16 17 18 19 20 > »
Administrator
![]() |
|
Marco ciężko mi powiedzieć dlaczego inni użytkownicy tak odebrali ton Twoich wypowiedzi ponieważ nie mam wglądu do Twoich usuniętych wpisów. Widocznie tak to odebrali. Nie jestem jednak w stanie obiektywnie tego ocenić z wiadomych względów.
Jeśli ktoś nie chce z kimś rozmawiać - wiadoma sprawa, nikt nikogo nie zmusza - włączasz ignorowanie wątków danego użytkownika i po herbacie. Niemniej przynajmniej minimum wzajemnego szacunku jest wymagany. Proponuję zakończyć tę dyskusję pt. "kto kogo i kto zaczął" a przejść do bardziej merytorycznych wypowiedzi np. nt krawiectwa ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
|
|
nikogo nie ignoruje, juz mi przeszlo
![]() --- Ostatnio edytowane 2015-07-10 16:49:52 przez marco --- |
|
Administrator
![]() |
|
Niestety ponieważ marco nadal "bił pianę" gdzie się da został przeze mnie pożegnany.
Być może za jakiś czas pojawi się znowu pod innym nickiem więc proszę o czujność. Pozdrawiam! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Już nigdy nie poznamy rewolucyjnego sposobu krojenia/szycia(?) spodni w 5 minut który nam obiecywał... chlip , chlip ![]() Why Susanna , why ??? Dobra , już się zamykam i wracam do szycia. ![]() P.s. Jeżeli w 5 minut , to może to było coś jakby taki Gorący (Krawiecki) Kubek - wsyp zawartośc saszetki do naczynia , zalej wrzątkiem , zamieszaj , odczekaj 5 minut i "wuala" - wykrój gotowy ![]() Taki wykrój instant... --- Ostatnio edytowane 2015-07-19 11:12:27 przez Benedek --- ________________________________________________________
Mój Blog: https://benedeksewingarea.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Benedeku, jest taki sposób kroju - natychmiastowy. Dobrze wzięta miara i rysuje się od razu na tkaninie.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pewnie tak. Nie mówię że nie.
Takie lekkie podśmiechujki sobie uprawiam ![]() Ja 100% amatora jestem więc wcześniej się nie odzywałem. Czekałem , może gośc faktycznie pokaże jakieś fajne tricki a ten trudny charakter ma tylko przez przypadek - zdarza się przecież u fachowców. No ale chyba nie okazaliśmy się godni... ![]() P.s. - No i z tego co zrozumiałem ten system to chyba miało byc coś nowego , autorskiego , ach , och i ten tegeś... --- Ostatnio edytowane 2015-07-19 17:19:44 przez Benedek --- ________________________________________________________
Mój Blog: https://benedeksewingarea.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
|
|
Ten szybki krój miał być ponoć wynalazkiem autorskim ojca Marco. ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Świeżynek
|
|
he he, straszni jestescie i strasznie niecierpliwi
![]() |
|
Świeżynek
|
|
Ja "bilem piane" ? ciekawe kto kogo prowokowal i atakowal. Rozumiem ze sie znacie i trzymacie ze soba i to wszystko tutaj przypomina tylko walke z wiatrakami, ale odpowiedzcie sobie tak szczerze "przemile" damy jak jest naprawde i kto tu tak naprawde "bije" piane i wyzywa od troli i innych ...
Myslalem ze Adminka jest powazniejsza, ale widze ze to ta sama "firma" he he I w koncu o co ty mnie posadzasz pod innymi nickami sie chowac ? moze ini tak tu robia, ja nie. heh, a moglas byc taka fajna kolezanka :] --- Ostatnio edytowane 2015-07-19 18:46:26 przez marco --- |
|
Stara Gwardia
|
|
![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
25 stron: « < 14 15 16 17 18 19 20 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.