| Administrator
  |  | 
| Małgosiu jesteś wielka!! Dziękuje dziękuję dziękuję za ten szybki kurs szycia    Chce obfocić krojenie spódnicy dla początkujących  ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Świeżynek
  |  | 
| podziwiam precyzyjne szycie gorsetu, chetnie zobaczymy inne tak piękne prace | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| Dziś znowu weszłam sobie popatrzeć, dla przyjemności
 no wykończenie szwów koronką, po prostu urocze Czekam na kolejne takie kursy i więcej "perełek" z pod twojej maszyny | |
| Mistrz Krawiectwa
  |  | 
| Małgosiu,
 Jesteś GENIALNA, przeczytałem Twój instruktaż parę razy, uważnie , i pewne rzeczy rozjaśniły mi się, a przecież szyję już ładne parę lat. Podziwiam Cię, że umiesz to opisać. Ja wiele rzeczy przy szyciu zrobię praktycznie, ale żeby to przelać na papier (lub internet) to mistrzostwo. Prosimy o więcej takich porad, chyba wszystkie koleżanki-krawcowe zgodzą się ze mną. Pozdrowienia, | |
| Administrator
  |  | 
| Jej jak ja bym chciała taki gorset   Przesłodki   Aha Małgosiu jeśli planujesz pokazanie innych ciuszków w krótkim kursie szycia - załóż osobny wątek, tak będzie czytelniej  --- Ostatnio edytowane 2009-12-14 10:03:14 przez Susanna --- ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Kurcze nie wiem dlaczego ale umknęło mi to .
 Piękne ,jak oglądam to stwierdzam że jeszcze wiele sie muszę nauczyć .Bo to cukierki z bombonierki  ________________________________________________________ "Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy  i śpiewa pieśń bez słów " | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Te gorsety są po prostu genialne! Ja chyba nigdy tak nie będę szyła.
 Gratuluję! | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Ja jak to przejrze z 50 razy to dopiero bede mogła popróbować uszycia takiego gorsetu. Ale instruktarz jest super, tak więc chyle czoło małgosiu ________________________________________________________ porozmawiajmy o szyciu.
 | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Twój opis jest super, aż mnie korci aby coś podobnego spróbować uszyć. Czekam na kolejne opisy. ________________________________________________________ | |
| Świeżynek
  |  | 
| ...obszywanie szwów koronką...
 po prostu opadła mi szczęka na podłogę...   gorsety rzeczywiście jak pudelku czekoladek: na zewnątrz piękne ale w środku...to dopiero mistrzostwo! proszę więcej! i więcej! | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook