Administrator
![]() |
|
Małgosiu jesteś wielka!! Dziękuje dziękuję dziękuję za ten szybki kurs szycia ![]() Chce obfocić krojenie spódnicy dla początkujących ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
podziwiam precyzyjne szycie gorsetu, chetnie zobaczymy inne tak piękne prace
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dziś znowu weszłam sobie popatrzeć, dla przyjemności
no wykończenie szwów koronką, po prostu urocze Czekam na kolejne takie kursy i więcej "perełek" z pod twojej maszyny |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Małgosiu,
Jesteś GENIALNA, przeczytałem Twój instruktaż parę razy, uważnie , i pewne rzeczy rozjaśniły mi się, a przecież szyję już ładne parę lat. Podziwiam Cię, że umiesz to opisać. Ja wiele rzeczy przy szyciu zrobię praktycznie, ale żeby to przelać na papier (lub internet) to mistrzostwo. Prosimy o więcej takich porad, chyba wszystkie koleżanki-krawcowe zgodzą się ze mną. Pozdrowienia, |
|
Administrator
![]() |
|
Jej jak ja bym chciała taki gorset ![]() ![]() Aha Małgosiu jeśli planujesz pokazanie innych ciuszków w krótkim kursie szycia - załóż osobny wątek, tak będzie czytelniej ![]() --- Ostatnio edytowane 2009-12-14 10:03:14 przez Susanna --- ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kurcze nie wiem dlaczego ale umknęło mi to .
Piękne ,jak oglądam to stwierdzam że jeszcze wiele sie muszę nauczyć .Bo to cukierki z bombonierki ![]() ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Stara Gwardia
|
|
Te gorsety są po prostu genialne! Ja chyba nigdy tak nie będę szyła.
Gratuluję! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja jak to przejrze z 50 razy to dopiero bede mogła popróbować uszycia takiego gorsetu. Ale instruktarz jest super, tak więc chyle czoło małgosiu ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Twój opis jest super, aż mnie korci aby coś podobnego spróbować uszyć. Czekam na kolejne opisy. ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
...obszywanie szwów koronką...
po prostu opadła mi szczęka na podłogę... ![]() gorsety rzeczywiście jak pudelku czekoladek: na zewnątrz piękne ale w środku...to dopiero mistrzostwo! proszę więcej! i więcej! |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.