Świeżynek
![]() |
|
...a jeszcze mam jedno pytanie
![]() koronka, którą obszywasz szwy jest z bawełny? |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Co za cuda, cudeńka! Jakie to śliczne. ![]() Niestety, to przekracza moje małe, amatorskie pojęcie... Mogę tylko podziwiać, bo niewiele rozumiem. Tym bardziej podziwiam szczerze. ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
To Małgosi szycie to już nie mistrzostwo Świata to mistrzostwo Olimpijskie, Wszechświata i całej Galaktyki. Ludzie, przecież to dzieła sztuki! No i Wielkim Światem zapachniało mi w poście z 10.12. Też bym chciała coś uszyć dla Miss Zety-Jones!A co pomarzmy sobie!
![]() |
|
Niespodzianka
![]() |
|
Witaj Małgosiu chcę CI przyznać PALMĘ PIERWSZEŃSTWA.U mnie w mieście za dawnych czasów na literę K....(prawie jak komunia) dawano w tutejszych zakładach tzw.OSCARY KRAWIECKIE a nazywały się tu ZŁOTE IGŁY Zasługujesz na taką nagrodę. Powiem CI, że mnie zainspirowałaś swoim kursem.Bardzo to ciekawie i mądrze pokazałaś.Jeśli nie masz nic przeciwko i jeśli masz czas to bardzo proszę częściej ukazuj nam tego typu instruktaże.Gorąco CIĘ POZDRAWIAM artur ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() --- Ostatnio edytowane 2010-05-01 05:17:54 przez malgosia --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Koronka jest stylonowa.Bawelniana jest za droga.To jest zwykla tania koronka taka jak bywa przy haleczkach.
Wazna jast tylko aby koronka byla w miare gesta(przykrywala obciecie materialu).I wazna uwaga. Koronka musi byc MIEKKA,aby nie drapala skory klientki. Pozdrawiam. To miala byc odpowiedz dla Zazu --- Ostatnio edytowane 2010-05-01 05:16:50 przez malgosia --- --- Ostatnio edytowane 2010-05-01 05:18:37 przez malgosia --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzieki.
Mam szczere checi bywac na waszym forum.Ale bardzo mi brak czasu. Znacie juz mojego bobasa.Ma juz 7 miesiecy. Wszystko jest u mnie OK.Tylko wracam z pracy i zajmuje sie dzieciakiem,bo corka wrocila do pracy.Kazdy w dzisiejszych czasach prace szanuje ponad wszystko.Nie chcemy dzieciaka oddac w obce rece. Pozdrawiam.i juz wstyd mi obiecywac,ale bede sie tutaj ukazywac. Lubie Was.Jestescie swietni. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zaniemówiłam....podziwiam tak zdolnych ludzi.To juz sztuka,mozemy Cie zaliczyć do artystów.
Czekamy na jeszcze. ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Wiem że już dawno wszyscy się zachwycali tym co tu zobaczyli ,ale ja jestem tu od niedawna i po prostu ....szok,chyba następna rzeczą za którą się wezmę to będzie gorset,dziękuje za natchnienie
![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
CUDO-nigdy w życiu czegoś takiego nie szyłam ![]() ________________________________________________________
Każde serce ma ciemne zakątki,gdzie są boleści,głupstwa i szczęścia pamiątki.
Adam Mickiewicz |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.