Stara Gwardia
|
|
A tutaj moje "wytwory" szydełkowe (oczywiście nie wszystkie). Dziś udało mi się kupić akrylowe bombki, więc już niedługo wg jajowych wzorów powstaną choinkowe ozdoby. Już mam dylemat: białe czy kolorowe... Kolorowe choinki są piękne, ale od jakiegoś czasu w głowie pojawia mi się choinka ubrana na biało...
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Jestem fanką tego abażura!!!!!!!!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dziękuję wszystkim za słowa uznania. Chyba skrzydła mi rosną.
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Śliczny ten czerwony zestaw
Szczególnie podobają mi się mitenki ! Sama bym takie chciała ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Znając Twoje umiejętności nie wątpię, że sobie zrobisz.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Jeszcze coś pokażę.
W następnej odsłonie będą dwie szydełkowe torebki. Białe (dwie takie same) zrobiłam dawno temu dla siebie i córci, do letnich sukienek, malutkie. Tę drugą zrobiłam dwa lata temu, gdy córka była na warsztach aktorskich. Pierwszy raz tak długo (2 tygodnie!!! ) była poza domem, wyszło mi, że zrobiłam ją z tęsknoty... --- Ostatnio edytowane 2014-06-19 13:32:06 przez violina64 --- --- Ostatnio edytowane 2014-06-19 13:32:54 przez violina64 --- |
|
Stara Gwardia
|
|
Obiecane torebki.
--- Ostatnio edytowane 2014-06-20 10:58:16 przez violina64 --- |
|
Stara Gwardia
|
|
Torebki cuuuudne, może kiedyś zrobie córci ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
|
|
Miło, że się podobają. Dziękuję.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ostatnio tak jakby "mam fazę" na poduszki... Uszyłam dwie, dziś skończyłam tę na drutach. Kolor jest przekłamany, w rzeczywistości jest błękitna. Pojedzie w świat.
Dodałam prawdziwsze zdjęcie. Niestety to nadal nie jest rzeczywisty kolor... --- Ostatnio edytowane 2014-07-08 13:04:24 przez violina64 --- --- Ostatnio edytowane 2014-07-10 22:00:43 przez violina64 --- |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.