10 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 >
Stara Gwardia
![]() |
|
Angielski znam bardzo dobrze na moim poziomie.Mi chodziło o to,że można używać zapożyczenia,ale z rozwagą.
Stara Gwardia
![]() |
|
Słyszałam o poziomie podstawowym, średniozaawansowanym i zaawansowanym.
Ale o moim poziomie jeszcze nie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja też znam angielski na moim poziomie. I co ? ![]() ________________________________________________________
Zapraszam na blog moich kotów : www.puszkowewidzimisie.blog.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja znam angielski na poziomie Intermediate ![]() ________________________________________________________
"Świat jest dobry ,ludzie w większości nie"
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A propos wątku:
sprawa dotyczy bardziej ortografii, niż stylistyki, ale usmiałam się, więc podaję dalej. Rzecz zadziała się jakieś 2 godz temu na facebooku u mojej kolezanki. Wiek - tak koło czterdziestki ( koleżanki, nie mój... ) Jej kilkunastoletnia kuzyneczka skomentowała coś w wątku i napisała słowo ,,najwyższy" przez rz. Kolezanka zwróciła uwagę, że napisała z błędem, a Młoda na to: Oj Ciocia, przecież jest piątek! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jak masz na to glejt, to zrób skan i wklej na forum.
G. ________________________________________________________
Panie Boże! A mogłeś z tego żebra, taką fajną kolejkę elektryczną zrobić! |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
ja znam łacinę podwórkową ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
,,Rzecz zadziała się'' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie czepiajcie się już tak ![]() Jedynie to świadectwo ukończenia 2 gimnazjum mam i tam mam napisany poziom xd ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A co w tym dziwnego? ![]() ________________________________________________________
|
10 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.