Administrator
![]() |
|
Migotki niemożliwe! To album publiczny, prywatne zdjęcia są poukrywane ale wiekszość albumów jest ogólnodostępna. Spróbuj raz jeszcze -> KLIK ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Panett, to ja w sumie podobnie usuwam tło. Tylko tyle, że nie zamalowuję białym, ale robię sobie nową warstwę - "podkład", całą białą, a potem na warstwie docelowej tło wymazuję gumką (i pokazuje mi się białe tło z warstwy pod spodem.
Susanno, widać, że lubisz zdjęcia. Budynki i pojazdy... hmmm.. nietypowe jak na dziewczynę, ale każdy ma na jakimś punkcie bzika. ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Kochana od kilku lat prowadzę stronę o swojej Toyocie, uwielbiam samochody, w szczególności Toyotki ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nareszcie dzięki waszej pomocy umiem usunąć tło ,zobaczcie jak mi wyszło. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Może jeszcze niezbyt dokładnie ale się nauczę , Dziękuję za podpowiedzi ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ita, wyszło bardzo dobrze! ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
jest bardzo dobrze, choć został jeden malusieńki detal (może to czepianie się - przepraszam, bo ja jeszcze za obróbkę zdjęć się nie wzięłam) między rękawem a "korpusem" płaszczyka została przestrzeń kolorowa pierwotnego tła. to trochę moje skrzywienie zawodowe - wyszukiwanie różnych takich detali. wydaje mi się, że pierwotne tło "odbija się" się na rękawie - zatem jeszcze oświetlenie przy fotografowaniu do dopracowania.
Szacun, ITA! jest ![]() --- Ostatnio edytowane 2010-02-02 23:45:16 przez pajesia --- |
|
Administrator
![]() |
|
Pajesiu faktycznie pozostało tam trochę tła ale i tak jest super ![]() ________________________________________________________
|
Świeżynek
![]() |
|
pod adresem www.photoshop.com po darmowej rejestracji mozna bezposrednio on-line edytowac fotki, zalozyc swoj album itp. Polecam!
|
|
Świeżynek
![]() |
|
proponuje rowniez:
http://www.cyfrografia.pl/wymiana_nieba.html http://www.cyberfoto.pl/edycja-zdjec-ksiazka-on-line/43704-obrobka-portretu-a-la-kamwojcik.htm pozdrawiam |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.