33 strony: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Koszulka mega ![]() ![]() A do Zibiasza, bierz foremki, idziemy jednak do tego parku! Widzisz sam, co się tu wyprawia ![]() ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
No dobra, to idziemy! Tylko który park wybieramy? Kącik do zabawów dzieciackich jest w Praskim i Skaryszewskim...
A do malowania trawy chyba lepiej się nada wałek? Dobra, wezmę ze sobą... jak znajdę... Aha! Nie mam zielonej farby... ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No ładnie! To ja na wątku BarBóra siędzę i czekam z tą chochlą i sitkiem na ten nasz wypad, torby i nery szyję, żeby mi czas szybciej leciał,a Wy cichaczem się na wątek Niteczki przenieśliście i plany beze mnie se układacie! No brzydko ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Se se se ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jak mnie zabierzecie to mam fajną żółtą koparę ze spychaczem doczepianym ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-04-28 09:04:05 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zibiasz, co do parku, to zapraszam do nas ![]() ![]() ![]() Ale ja tu widzę tłum się zbliża do tej naszej piaskownicy... No dooobrra, z takim sprzętem możecie z nami iść, kopara ze sychaczem mnie przekonała. Tylko nie sypać piaskiem po głowie! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wezmę przyczepkę piasku, jak zabraknie to dosypiemy ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
No tak, żółta koparka jest niezbędna, jeśli chcemy wyglądać profesjonalnie!
Ale co tam piaskownica! Może jakieś metro sobie wykopiemy? ![]() A propos - tak mi się skojarzyło; na Bielanach, przez które przejeżdżam, zdążając do roboty - od roku budują kolektor, który ma odprowadzać ścieki z całej lewobrzeżnej Warszawy do oczyszczalni po praskiej stronie Wisły. Budowa wygląda całkiem podobnie do budowy metra, bo drąży podziemny szlak podobna maszyna, tylko mniejsza. W każdym razie na powierzchni są składowane segmenty tunelu, które po kolei znikają pod ziemią. Też podobne do tych z metra stalowe kręgi, tylko mniejsze. Pewnego dnia jadąc tramwajem usłyszałem rozmowę dwóch starszych kobitek, dawno chyba nie zaglądających w te okolice; "Ciekawe, co tu budują? Ale tu wszystko rozkopane! Metro, czy co?" Na co również starszy gościu , ale zbytnik, wtrącił się w ich gadkę i mówi: "Tak, takie mini metro". One zdziwione aż zawyły, że jak to? Metro tutaj? Na co facet mówi: "No takie podziemne taxi. Takie małe wagoniki na cztery osoby. Na Tarchomin." I te kobitki to łyknęły!!! Ja się odwróciłem do okna, żeby nie widziały, jaki mam z nich ubaw, ale facet do końca zachował powagę i się nie zdradził, że robi sobie jaja. ![]() Poprawił mi humor po ciężkim dniu... ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To tak jak u nas nową drogę robią. Ile misek olejowych już poszło na tych dziurach. ![]() ________________________________________________________
33 strony: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.