33 strony: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
No super wyszły.
![]() Bardzo ładnie leżą,pewnie i teściowa zadowolona bardzo ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
BAaaardzo zadowolona ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
super te spodnie ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajne spodnie, lubię takie kieszenie
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki, mi tez kieszenie się podobają, ale bluzki i sukienki mi teraz w głowie.
Jeszcze jeden dziś uszytek, niespodziewanie szybko ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
bardzo fajne, a na lato jak znalazł ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mój też jedną nogą był na polu, trochę się wygłupiał przy robieniu zadku. Wybrałam najnormalniejsze zdjęcie ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zdjęcie z zadkiem najlepsze
![]() --- Ostatnio edytowane 2015-05-08 19:39:33 przez FF --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ależ te mniej normalne też możesz nam pokazać, serio ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ooo jakie tu tyłeczki i nóżki ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
33 strony: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.