33 strony: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Nieee, jeszcze się okaże że mąż zgrabniejszy ode mnie, ale włosów na nogach ma więcej ![]() ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Portasy fajniste ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oj oj, bo mi się mąż nagle forum krawieckim zainteresował ![]() Mmstycha, jakoś tak fajnie się udało uszyć, bardzo prosty wykrój, życzę sobie więcej takich szybkich uszytków ![]() Trauta, nogi mężu ma zgrabne, bo chude kulasy, jak faceci tyją to w brzuch im idzie, a nogi dalej zgrabne, a kobitce wszędzie wejdzie ten tłuszczyk. Ale podkarmiłam go w małżeństwie, bo za młodu to taki był chudas ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-05-08 23:12:47 przez Niteczka82 --- ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Niteczka82, mój już się dawno zainteresował i jest tu częstym gościem ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-05-08 23:09:33 przez Asia --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
W takim razie też go pozdrawiam ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Udało się, płaszczyk z wykroju od Magdiczki, dziękuję bardzo dobra kobieto ![]() ![]() ![]() ![]() Córcia nie pozowała, bo chora. ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
zdrówka dla córci, piękny płaszczyk! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Supeer płaszczyk, fajnie się kompomnuje z podszewką. też się do niego przymierzam, bo Magdiczka taka fajna babeczka, że mi wykrój podesłała ![]() Córcia niech się kuruje ![]() ![]() Mój mąż to też chudzielec, ale z jego strony, to wszyscy genetycznie tak uposażeni, że wcinają równo a i tak chude to takie. Mężusiów również pozdrawiam ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zdrówka dla córeczki! A płaszczyk super i fajna ta podszewka ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Niestety córcia po antybiotykach ma powikłania, jutro jedziemy do doktora i zobaczymy czy ją wyleczy. ________________________________________________________
33 strony: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.