33 strony: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Ooooo...teraz widzę!! I jest super!
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki dziewczyny, a ja się jeszcze odchudzam, ten brzuszek pociążowy schodzi, dłuuuuugo ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Brzuszek pociążowy? Ja tam nic nie widzę. Ja to miałam pociążowy i prawie rok z nim walczyłam... ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie widać, bo dobrze wciągam ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-03-26 15:36:10 przez Niteczka82 --- ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładnie leży ta sukienka. Zastanawiałam się sama, czy taką uszyć, ale rękawy za szerokie, musiałabym przerabiać, a nie czuję się na siłach.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
FF na Papavero jest jeszcze podobna,taka dresowa sukienka z długimi, normalnymi rękawami, tylko nie mogę jej znaleść w wykrojach, tyle stron, że nie ogarniam. ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tu widzę lepiej, na papavero nie ma takiego zdjęcia przodem. Figurkę masz super.
Wyszukiwarka też nie pomaga? Trzeba jej używać najlepiej ze strony głównej. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Może dlatego nie znalazłam. Myślałam, że jeszcze nie do końca działa w Papavero ta wyszukiwarka, bo od niedawna. Będę próbować.
A chyba tu dałam inne zdjęcie ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki AgaM, znalazłam sukienkę, FF wersja bardziej eligancka:
http://www.papavero.pl/wykroje-do-pobrania/869-869 ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Niteczko, przepiękna, dzięki za link, na pewno ją uszyję
![]() |
33 strony: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.