33 strony: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Oto lew dla mojej średniej córci ![]() Jeszcze chciałam podzielić się z wami dobrą wiadomością, w moim pobliskim mieście nadszedł kres panowania jednego burmistrza, 12 lat, ileż można łupić i grabić, w sumie już nie ma co.....oby nowy burmistrz nie był gorszy. --- Ostatnio edytowane 2014-12-01 19:31:33 przez Niteczka82 --- ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajniusi!!
Bez grzywy przypina Becię zbajki "Vipo". A co do burmistrza: wszyscy są super zanim do koryta dotrą. ;( |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Teraz lew z konikiem się przytulają ![]() ![]() Burmistrz- trzeba było wybrać mniejsze zło, ten jest młody i jestem ciekawa jak sobie poradzi, stary burmistrz bezczelnie kandydował mimo trzech spraw w prokuraturze dotyczących wielu złych posunięć w jego urzędowaniu. ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo skromnie, ale pożytecznie. Odkąd zrobiłam ten pokrowiec na telefon to już go nie szukam ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-01-24 17:42:12 przez Niteczka82 --- --- Ostatnio edytowane 2015-01-24 17:42:56 przez Niteczka82 --- --- Ostatnio edytowane 2015-01-24 18:23:10 przez Niteczka82 --- ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Spodnie od pidżamki, góra dopiero wykrojona, tył ma kieszonke, żeby wiadomo było gdzie tył. To informacja dla ślubnego, bo zwykle wkłada dzieciom tył na przód ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajniusie...fajniusie
|
|
Stara Gwardia
|
|
Fajny ten lew. Widzę, że guziczkowe nóżki się spodobały ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak galganekart ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zaległy projekt, ale w końcu zrealizowany. Okładka na Biblię. Miała być z zamkiem, ale tak się umęczyłam przy aplikacji, że zrezygnowałam z zamka. Materiał, chyba welur, nie znająca materiałów, takie cuś wybrałam. Teraz wiem, że lepszy byłby aksamit, bo cieńszy. Te włoski mnie wykończyły, nić do jeansu, niby gruba, ale topi się we włoskach materiału ![]() ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-01-29 23:33:18 przez Niteczka82 --- ________________________________________________________
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Co Ty tam czytasz Niteczko?Fajny pomysł z okładką.
|
33 strony: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.