33 strony: < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Słodziak ![]() ![]() ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kaszalot mi się podoba.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Reanimowałam rożek mojej córci, piesek z poszewki z ciucholandu ![]() Uszyłam jeszcze czapki: z czarnej dresówki, bo wtedy tylko taką miałam, z sarenką dla córci, dinozaur dla syna, królik dla mnie. Tylko miś chciał pozować ![]() ![]() Druga strona rożka to flanela. --- Ostatnio edytowane 2014-10-22 11:50:06 przez Niteczka82 --- --- Ostatnio edytowane 2014-10-22 11:51:26 przez Niteczka82 --- ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zaopatrzyłam sie w inne kolory dresówki i powstały spodnie dla rocznej córci, niestety wykrój z innych spodni nie wyszedł na tej dresówce i musiałam ratować się dorabiając co nieco ![]() ![]() Jeszcze czapeczka powstała, naszywka akurat z odzysku, wycięta z niepotrzebnej bluzki. Na lalce czapka, bo zanim pstryknę zdjęcie na głowie córci to ma ją już w rękach :/ --- Ostatnio edytowane 2014-10-22 11:55:33 przez Niteczka82 --- --- Ostatnio edytowane 2014-10-22 12:04:05 przez Niteczka82 --- Jak zwykle zapomniałam zdjęcia dodać ![]() --- Ostatnio edytowane 2014-10-22 12:07:50 przez Niteczka82 --- ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Świeżynek
![]() |
|
fajny pomysł z tymi wstawkami. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Świetne pomysły dla dzieci. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetny recyclig
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
szyj szyj! podoba mi się wszystko, dinozaur fantastyczny! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kominy, dla dziewczynki i dla chłopaka ![]() ________________________________________________________
|
Świeżynek
|
|
Świetne projekty, dla mnie dużo inspiracji. Zwłaszcza te spodenki, na małej pewnie wyglądają przeuroczo
![]() |
33 strony: < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.