33 strony: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Trinny, Biblię czytam ![]() ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Niteczko, bardzo mi się podobają Twoje zwierzaczki przytulanki. Dzieciaki muszą być zachwycone. Inne uszytki także wspaniałe
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję ![]() Spodnie uszyte na moją małą już dawno,góra też była dawno skrojona,aż wyrosła z wyciętego wykroju i musiałam kombinować. Ale jest koszulka ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajna kombinacja i na dodatek w moim ulubionym kolorze ![]() ![]() ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję Ikk ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo fajne te zwierzaczki ![]() ![]() Ja nie mam zdolności w szyciu zwierzaków. Uszyłam kiedyś świnkę, ale bardziej mrówkojada przypominała ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A teraz coś dla mnie:
- bluzka na ramiączkach, oraz spódnica trapezowa zrobiona z zasłony, pierwsza moja spódnica, pierwszy wszyty zamek kryty, są niedociągnięcia(np. te między moimi palcami), ale i tak mi się podoba ![]() Przepraszam za przekręcone zdjęcia, ale komórką sama inaczej nie dam rady, dlatego spódnica nie na ludziu, za krótkie mam ręce ![]() ![]() Reklama dezodorantu anty anty hihi ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-02-10 20:33:13 przez Niteczka82 --- ________________________________________________________
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Napracowałaś się ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję Aniu ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Najnowsze ubranka, co prawda spodnie już kilka razy noszone. Dresowe, motywy wiosenne, ponieważ doczekać się nie mogę krokusów i innych tulipanowatych. Ćwiczebnie zrobiłam w spodniach kieszeń boczną(jeszcze przed poruszeniem tematu kieszeni w jednym z wątków więc nieudana, ale to nic ![]() T-shirt z papavero, tylko przerobiony dla dziewczynki. NIE spodziewałam się ze taka duża jest moja średnia córka i chyba najmłodsza niedługo zarekwiruje bluzkę. DO uszycia czeka spudnica tulipanowa oraz sukienka z raglanowymi rękawami. Wszystko z papavero ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-03-04 22:55:30 przez Niteczka82 --- ________________________________________________________
33 strony: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.