33 strony: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajne ciuszki ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-03-05 09:22:29 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Niteczko brawa za Twoją ciężką pracę,za upór i radość z tego co robisz!
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Niteczko, jestem pod wrażeniem postępu, jaki robisz. Widziałam Twoje początki i ostatnie uszytki, i muszę powiedzieć, że widać niesamowity postęp. Podziwiam ilość detali w spodenkach - kiszonki, lampasy, aplikacje... super ![]() ________________________________________________________
http://magdiczka.blogspot.com - moje zmagania z blogowaniem i szyciem ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję, miło mi ![]() ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Obiecane zdjęcia. Już miałam możliwość wyjścia w niej. Parę godzin w niej spędziłam, stwierdzam, ze następna będzie dłuższa ![]() Dzianina dresowa nie ma dodatku elastanu i co tu mówić, gnie się. Ale jak na pierwszą sukienkę z wykroju to ja i tak się cieszę ![]() Acha! Dziękuję Susanno za tutorial, bardzo mi pomógł. --- Ostatnio edytowane 2015-03-25 15:53:44 przez Niteczka82 --- --- Ostatnio edytowane 2015-03-25 16:22:40 przez Niteczka82 --- --- Ostatnio edytowane 2015-03-25 20:18:02 przez Niteczka82 --- ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A jA nie widzę zdjęć...
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale ze mnie buraczysko ![]() Już dodałam ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Niteczka jest dobrze! Fajna sukieneczka.... i zazdroszczę figury ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
I mnie sukieneczka się bardzo podoba
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczna ta sukienka, i jaaaaka figura! ![]() ![]() ________________________________________________________
|
33 strony: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.