33 strony: « < 22 23 24 25 26 27 28 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ojeja jak ładnie!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo fajne.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Księżniczki dla księżniczki Zosi ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-10-11 22:24:54 przez Niteczka82 --- ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jak mi się podobają takie różowości dla dziewczynek ![]() A smok świetny ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Malowany farbkami do tkanin fevicryl ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale słodkie różowości ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ciąg dalszy księżniczek, wygnieciona już sukienka, bo używana do spania ![]() Spodnie z księżniczek dla młodszej ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jak miło patrzeć.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
łał jestem pod wrażeniem tego szczerbaka na bluzeczce - jest piękny! a moje dziecko uwielbia tą bajkę
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Faktycznie smoczysko wyszło Ci przednio! ![]() Aż podejrzałem w google'u, jak on wygląda i podobieństwo jest zupełne! ![]() Przy okazji znalazłem coś fajnego na temat - załącznik. ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
33 strony: « < 22 23 24 25 26 27 28 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.