33 strony: « < 23 24 25 26 27 28 29 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję ![]() Też to widziała, oby tego syn nie podejrzał, bo nie podołam. --- Ostatnio edytowane 2015-10-15 12:26:12 przez Niteczka82 --- ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Właśnie podejrzałem ten plecaczek na fotkach w innym rzucie i wcale nie jest taki trudny do uszycia - to są powycinane z filcu kształty i ponaszywane warstwowo na siebie.
A suwaczki są wszyte po bokach (najlepiej widać na tym zdjęciu z zielonym Cthulhu). Pytanie tylko - czy maszyna zechce współpracować z taką grubością filcu? ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie zrobię tego mojej maszynie ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A to bluza dla mnie z malunkiem. Zawsze chciałam mieć takie coś ![]() Przepraszam za cień na zdjęciu ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Udało się obfocić co nieco :
Bluzka pomarańczowa z wykroju zmodyfikowanego(sukienki z Papavero); Spódnica na gumce z rogiem. Tez Papavero ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Acha, nie zabrakło mi materiału do tego sweterka pomarańczowego, ma być taka klapka na tyłku ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Milunio się układa ta spódnica, materiał chyba przyjemny, co?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładne ![]() Też bym chciała tak malować, ale cóż począć natura poskąpiła i tego ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Z tego samego zrobiłam bluzkę z malunkiem konia, jest przyjemny ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Z tego samego zrobiłam bluzkę z malunkiem konia, jest przyjemny ![]() ________________________________________________________
33 strony: « < 23 24 25 26 27 28 29 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.