33 strony: « < 26 27 28 29 30 31 32 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
podziwiam za twoje ubrania, cudownie
![]() |
|
Dziękuję ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Malowałaś ten czołg?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak, malowałam ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Doczekałam się swoich osobistych metek, na użytek domowy ![]() Uszyłam ostatnio bluzkę i sukienkę ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale fajne te metki. Sama robiłaś? I bluzeczka super ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Metki zamawiane ![]() ________________________________________________________
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Super metki i fajna koszulka
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kolejne uszytki, wielorybki,trzy, bo musi być po równo ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wielorybki przecudne!
![]() |
33 strony: « < 26 27 28 29 30 31 32 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.