33 strony: « < 27 28 29 30 31 32 33 >
Świeżynek
|
|
Zeberka i kamizelka wymiatają 😀 ostatnio widziałam podobne diy na jakiejś angielskiej stronie i tak mi się spodobała taka futrzasta kamizelka. Gdzie kupiłas takie wiązanie?
Pozdrawiam. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
W sznurek zaopatrzyłam się u ewaruszki, skórka u Asi, a te końcówki złotawe z cyrkoniami to na fejsbuku u Pani Marii Handel, u tej ostatniej Pani również futerko kupiłam. ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Niteczko. Nie było mnie tu 100 lat, a Ty się taaaaaaaak rozwinęłaś! Świetne prace. Futrzana kamizelka bardzo mega! Kurczę, nie mogę wyjść z podziwu, jak zmieniła się jakość Twojego szycia. Świetne! ________________________________________________________
http://magdiczka.blogspot.com - moje zmagania z blogowaniem i szyciem ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Łoj, sie zarumieniłam, dziękuję pięknie ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A więc uszyłam 4 poszewki zeberki, nie będę pokazywać, bo niczym się nie różnią ![]() ![]() ![]() Narzutka miała być moja, ale wyszła za duża i te kolory mi się odwidziały ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczna i spódnica i narzutka, która ma ładne zestawienie kolorów
![]() ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Super uszyte
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienka, z przerobionego wykroju z Papavero. Powstawała długo, bo przerabianie słabo mi idzie. Dzianina srebrna, puszcza brokat tak, że na imprezę nie będę musiała się brokacić ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kombinezon, powstał rok temu, tylko długo się zbierałam do zrobienia dziurek i wszycia guzików. Najbardziej cieszy mnie kaptur, nie będę w nim chodzić, bo niestety ciśnie mnie w pewnym miejscu. ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super uszytki
![]() Kaptur świetnie się układa ![]() ![]() |
33 strony: « < 27 28 29 30 31 32 33 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.