33 strony: « < 27 28 29 30 31 32 33 >
Stara Gwardia
![]() |
|
Powstał bezrękawnik ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Ale słodki czerwony kapturek!
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
super ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Już gdzieś to widziałam ![]() Ale co zaszkodzi powtórzyć, fajowy "różowy" kapturek. Bo u mnie jest różowy, aż oczy bolą ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Do kolekcji bordowy kapturek dla starszej córki. I z Papavero bluzka tulipanowa.
--- Ostatnio edytowane 2016-02-24 19:03:56 przez Niteczka82 --- ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetne wieloryby i kapturek.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję ![]() Kolejny uszytek, bluzka kimonowa z Papavero, dla mamy. ________________________________________________________
|
Świeżynek
![]() |
|
Bardzo fajna, słodkie te groszki
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jest i mój włochacz ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
--- Ostatnio edytowane 2016-02-26 19:56:19 przez Niteczka82 --- ________________________________________________________
33 strony: « < 27 28 29 30 31 32 33 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.