33 strony: « < 24 25 26 27 28 29 30 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Pewnie masz inny talent, którego mi brak ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zmieniona czerwona sukienka, bo źle czułam się z dużym dekoltem. Gorę doszyłam ze stójką, o wiele lepiej się czuję w takiej wersji ![]() Żółta trykotowa bluzka. Sukienka kawa z mlekiem, z Diany. Taka kimonowa. Zezłościłam się na tą gazetę, bo są tam łączone rozmiary i robiłam 38/40. Niepewnie się czuję w stopniowaniu i wyszła luźna. ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kapelutek z filcu, miał być na mnie ale filc był za gruby i pasuje na córkę ![]() Szara bluzka, mój ulubiony wykrój. ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Góra sukienki mega!
Kapelutek fajoski, bluzka też. Szkoda, że sukienka wyszła za luźna - może da się tu i ówdzie zebrać? |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kapelutek pierwsza klasa, sukienki i bluzka też fajne. Ja tam nie uważam, że jest za luźna, ale co kto lubi ![]() Super sposób na ukrycie bałaganu na zdjęciach, że też ja na to nie wpadłam ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
DA się zebrać, ale na razie muszę od niej odpocząć. Zaczynam szyć coś innego. Pewnie wrócę do niej ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() ![]() No bałagan jest, czasem to mi ręce opadają, jak posprzątam a dzieci zaczynają roznosić.....jeszcze te gniazda bocianie małżonka :/ No a że była okazja do zrobienia zdjęcia, to zamazałam bałagan ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Obejrzałam troche Twoich uszytkow i jestem pod wrazeniem postępów ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję Krawiectwomelanii.
Ostatnio uszyte pidżamki, miały byc troche większe, ale z jedną przedobrzyłam ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jak zwykle piękniste rzeczy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
33 strony: « < 24 25 26 27 28 29 30 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.