33 strony: « < 25 26 27 28 29 30 31 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukieneczki-piżamki ![]() W takich sny na pewno będą kolorowe, a że ciut większa? dzieci tak szybko rosną że szyć na styk nie ma sensu ![]() ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Ależ kapitalnie wybrnęłaś z tym dekoltem! ![]() Zresztą nigdy w Ciebie nie wątpiłem... ![]() Ale trzeba skonstatować, że zmiana mooocno radykalna! ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super piżamki, a z dekoltem fajny pomysł ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Fajne a ze większe dłużej ponoszą dziewczyny
![]() ![]() ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję Wam,
nowe uszytki: bluzka z czołgiem dla Gabrysia, bluza dinozaurowa dla syna mego jedynego ![]() I mój komplecik: góra, czyli bluzka, z wykroju papavero, zmieniona trochę Dół, czyli spódnica zrobiona na podstawie zdjęcia z internetu ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
c.d. ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Niteczko witaj ![]() Nadrobiłam wreszcie trochę zaległości i jestem pod wrażeniem Twojej aktywności i talentu. Naprawdę pięknie już szyjesz. Efekty powalające. Sukienek szczególnie Ci zazdroszczę i oczywiście czasu,że masz go na swoje hobby. Pozdrawiam serdecznie i życzę Ci wszystkiego najlepszego na Nowy Rok ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Koraaa, nareszcie się pojawiłaś ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Niteczko wielkie brawa
![]() ![]() ![]() ![]() |
33 strony: « < 25 26 27 28 29 30 31 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.