33 strony: « < 27 28 29 30 31 32 33 >
Stały Bywalec
![]() |
|
to to są prawdziwe skórki?! ________________________________________________________
tutu |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Całą zimę marzy mi się futerkowa kamizelka ale czasu brak:/ Twoja piekna jak reszta zreszta
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję, futerko jest sztuczne.A te dwa płatki ze sznureczkami, to trzeba Asi zapytać, bo nie jestem pewna. Trochę pachnie jak prawdziwa skóra ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A ja nie widzę zdjęcia ![]() Tak, to skóra naturalna ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oj, coś porobiłam nie tak, już wrzucam. ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Piękne futerko!!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Stało się, mój pierwszy żakiecik, umęczyłam się jak ten mrówek, nie wszystko poszło tak jak powinno, ale i tak mi się podoba ![]() Wykrój z PApavero, od siebie dodałam kieszenie, pierwszy raz wszywałam takie cuś ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo Ci w nim do twarzy
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super żakiecik i kamizelka ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuje, dziękuję a tu kolejny uszytek, poszewka zebra, łatwa bo na zakładkę, zrobiłam 3, no i zabrakło na czwartą :/ Ale jak mi się podoba ta zeberka ![]() ________________________________________________________
33 strony: « < 27 28 29 30 31 32 33 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.