62 strony: « < 17 18 19 20 21 22 23 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie wiem, jak to mozliwe, ale przeoczyłam plaszczyk! Takie cudo! Magda, Ty to powinnas na salonach szyć!
A sukienka, czy to wykroj MOni-Ba? Dobrze poznaję? ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Płaszczyk piękny - mistrzostwo, ale sukienka jeszcze piękniejsza i kolor i fason, rewelacja. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
plaszczyk niesamowity, a sukienka przesliczna! mistrzyni z Ciebie ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dzięki dzięki za słowa uznania, Moniko w sumie ta sukienka podobna do tej co piszesz ale korzystałam z wykroju na tę ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Madziu chylę czoła płaszczyk jest niesamowity!!!
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Czerwona sukienka bardzo mi się podoba
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
OOOOOO tak sukienka i jej kolorem REWELKA!!!!! ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Aaa Madziu rozłożyłaś mnie na łopatki tą sukienką!!!!! Jaka PIĘKNA! Po prostu leżę! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Sukienka jest niesamowita!!!
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jejku mam tak małe mieszkanie, co ja się nakombinuję żeby zdjęcie zrobić, nie mam kawałka wolnej ściany żeby nie było widać mojego bałaganu w tle, ale cóż ![]() ![]() Co to za robota jak trzeba najpierw przekopać neta żeby dojrzeć jak najwięcej szczegółów, niby odwraca się tyłem do obiektywu, ale w taki sposób, że twarzą do przodu i to co potrzebuję obejrzeć jest bokiem. To falowane przyszyłam ręcznie, nie bardzo mogłam potem miejsca szycia przeprasować bo bym zaprasowała te falbankę która miała być na okrągło, ale uważam że wyszło całkiem fajnie i z daleka nikt nie zwróci na te punkciki uwagi ![]() ________________________________________________________
|
62 strony: « < 17 18 19 20 21 22 23 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.