62 strony: « < 18 19 20 21 22 23 24 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
No i ta ostatnia nieszczęsna sukienka, tak w sumie to do tej chwili nie wiem jak ona miała być skrojona, żeby wyszła dokładnie tak samo, w każdym razie efekt jest podobny, z drobna różnicą, klientka będzie mieć biustonosz ze silikonowymi ramiączkami więc trzeba było zasłonić jej zapięcie od stanika ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Wooow - jestem pełna podziwu! potrafisz tak świetnie odwzorować model ze zdjęcia - poprostu szok!
--- Ostatnio edytowane 2011-10-21 16:01:20 przez sallma --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
I ja jestem pelna podziwu - patrzysz na zdjecie ciuszka i juz wiesz co i jak... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
:oklasky ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Twoi klienci wiedzą chyba, że jak chodzi o uszycie czegos niemozliwego do uszycia, to Ty sobie poradzisz. Mam wrażenie, że same najtrudniejsze fasony do odwzorowania Ci przynoszą do zakladu. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Kurcze sama bym taką chciała. Rewelacyjnie to odwzorowałaś. Z ciekawości plisa ze skosu czy wyokrąglona a'la kołnierz? ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wszystko piękne! Cudne! /A chociaż płacą jak należy?... ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Madziu masz glowe nie od parady!!!
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ach jak cudownie byłoby się zaszyć w kąciku Twojej pracowni i patrzeć jak ty te dzieła tworzysz ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
agaaffek plisa ze skosu
czeremcha płacą tyle na ile im wyliczę, aczkolwiek mój mąż cały czas mnie strofuje że za mało się cenię Trinny miałam wynajmowany lokal, ale koszty utrzymania ciągle rosły, składały się na to opłaty na utrzymanie plus mój dojazd, nie chciałam podnosić co chwile cen żeby nie odstraszyć klientów więc podjęłam decyzję że wracam z szyciem do domu, mamy wynajmowany dom, chcieliśmy go wykupić i w pomieszczeniu gospodarczym przygotować miejsce na zakład, jest tam około 30m ale...jak to bywa czasem jest nieuregulowana sytuacja prawna gruntu i na razie nic nie możemy zrobić, tzn. budynek jest własnością PKP, a ziemie na której on stoi skarbu państwa, kpina tylko chyba w Polsce takie numery ![]() ![]() Poza tym dzięki za pochwały ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-10-24 08:22:57 przez Magda --- ________________________________________________________
|
62 strony: « < 18 19 20 21 22 23 24 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.