62 strony: « < 19 20 21 22 23 24 25 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Zdaje się, że są jakieś kruczki przy wykorzystywaniu pomieszczeń w budynku mieszkalnym na cele zarobkowe. Makabrycznie rośnie bodaj podatek gruntowy czy jakiś tam inny za _cały_ dom.
Dlatego tak często się widzi dom mieszkalny, a obok niego, w obrębie posesji, murowaną szopkę z olbrzymim napisem "BIURO" albo "ZAKŁAD USŁUGOWY" albo jakimś innym. Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Administrator
![]() |
|
Madziu cudna ta sukienka! Uważam dokładnie jak Monik - dla Ciebie nie ma rzeczy niemożliwych! Jestęs tak kreatywna i wszechstronna i NIE BOISZ SIĘ czego Ci bardzo zazdroszczę.
Czeremcho ja właśnie pracuję w takiej klitce nad garażem ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dzięki za uznanie, a co do tego co szyję to pisałam już kiedyś że powinnam mieć na drzwiach napis : DOBRA WRÓŻKA bo klientki wymyślają a ja dwoje się i troje żeby to wykonać ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
chyba nikogo tutaj to nie dziwi ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Magdziu, te ostatnie dwie sukieneczki , które zaprezentowałaś to CUDEŃKA !!! Wiem ile to wymaga pracy , a przede wszystkim kombinowania takie szycie z obrazka, jesteś rewelacyjna !! Dołączam się do wszystkich pochwał jakie dostajesz od naszych sympatycznych koleżanek.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Madziu nie wiem jak to się stało ,że dopiero teraz trafiłam na Twój wątek. Jestem pod ogromnym wrażeniem wszystkich Twoich prac, ten płaszczyk to poprostu rewelacja, a te sukienki, piękne. Takie szycie kosztuje bardzo dużo pracy, chyle czoła przed Tobą.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No nie dziwie sie, ze zrobily na weselu furorę. Powinny Ci chociaz tortu z wesela przyniesc, a co! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jestem zachwycona tą ostatnią sukienką. Można liczyć na jakieś zdjęcia na "żywej bryle"? Bardzo podoba mi się ta sukienka, dlatego jak zobaczyłam że ktoś ją uszył... super! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
matko... nie wiem jak to się stało... ale dopiero dziś zobaczyłam ten bajeczny... wspaniały płaszczyk!!! ![]() cudo normalnie cudoo!!! a za sukienkę to szacun ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A ja napiszę krótko - szczerze Cię podziwiam
![]() Jesteś niesamowita, a co za tym idzie, Twoje dzieła też są niesamowite! |
62 strony: « < 19 20 21 22 23 24 25 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.