62 strony: « < 22 23 24 25 26 27 28 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Jestem z tych, co na spacerach ludziam sie staraja w okna popatrzec, zeby zobaczyc co maja w oknach (to co w srodku domu nie za bardzo mnie interesie)..jakbym taka firanke zobaczyla, to bym sobie pozniej tak staa pod tym okem i dumala, i dumala.... Piekna!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No i własnie po to m. in. to forum...do wszystkich okien nie da się zajrzeć (zn. mieszkając w Szczecinie do okna w Zakopcu) a tu dobrowolnie każdy coś pokazuje:] ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Madziu firanka z wachlarzem COŚ PIĘKNEGO!
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ostatnia przymiarka przed wielkim wydarzeniem ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Prześliczna.
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sliczna modelka i sukienka
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jaka słodka księżniczka ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Księżniczka i aniołek w jednym ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Rozczulająca i popatrzcie jaką maleństwo ma minkę?! ![]() Jakby wiedziała,że pozuje dla świata i,że jest w tym znakomita. ![]() Śliczna sukienusia. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Mam słabość do takich kreacji!Wielkie brawa Madziu tym bardziej,że wiem że szyta była na chwilę przed terminem!!!
|
62 strony: « < 22 23 24 25 26 27 28 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.